Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOTOR BOYASI

REKLAM ALANI

Arkadaşlar sıfır motor aldım 2017 model benzin koyarken dışına döktüm sonra bezle sileyim derken benzin deposunda ki boyanın rengini açtı motor kısmında ki boyayıda sildi şimdi bi bölümü gri gzüküyor 2017 model motor hurdaya döndü bu kadar adimi bunun boyası ne yapmam gerek açılan yerden küflenme yaparmı acaba gitti motorumun rengi :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Lengeli Fötr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 - Suzuki V-Strom DL-650
    Alıntı KRALCI67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açılan yerden küflenme yaparmı acaba gitti motorumun rengi :(
    İçin rahat olsun küf yapması imkansız.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Herkes dişinden tırnağından arttırıp alıyor, hal böyle oluncada gözünden bile kıskanıyor, saçma sapan yorumlarla insanların midesini bulandırmayın!

Boyama işlemi yaptırmaya kalksan,Kr100 için büyük ihtimal depo fiyatından fazla para isterler uygun fiyata ben yaparım diyen adamda renkleri tutturamayabilir, etiket falan bişekilde kamufle ediceksin yada içine sinmiyorsa depo üst granaj değişeceksin.
    Kral motor resimlerine baktım blok için genelde renkler standart oluyor mat siyah veya gri sprey al, el işi iyi olan birine ver boyancak bölgeyi temizleyin etrafını gazte gibi şeylerle kapatın ve 30-35 cm mesafeden boyayın.

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    ayıplı malı iade etmeyi hiç düşündün mü dostum?

benzin döküldü diye bozulacak vernik ve boya olur mu? buna nasıl götür değiştirsinler dışında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

götür aldığın yere anlat durumu değişim iste.

yok derlerse tüketici hakem heyetine başvur. çatır çatır değiştirirler.

kolay gelsin.

Ben çok döktüm benzin ama hiç bır şey olmadı aldığın yere götür değiştir değiştirmezse boya masrafini iste

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)