Ön fren pistonları geri itme
-
02 Temmuz 2017, 14:54
thepope adlı üyeden alıntı
Üst fren merkezinden yağ gelmiyor. Fren hortumunu çıkarıyorum hazne dolu olmasına rağmen frene bastığımda hiç yağ cıkmıyor. Sadece azıcık hava sesi geliyor. Sorunum bu yani üst merkezden aşagı yağ gitmiyor.
Ust fren merkezindeki yağı boşalttım tortu seklinde pislikler var tikanmis olabilir mi ve oyleyse temizleme yolu var mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Sisteme zarar vermeden fren hidrolik yolunu temizlemek için bir madde bilen var mı ya da tavsiyesi olan, benim pistonların geri gitmeme sebebi büyük ihtimalle bu tıkanıklık zaten frende tutmuyordu doğru düzgün.
Reklamlar
-
02 Temmuz 2017, 18:05
Benimki bu tarzda hidrolik kutusu var siyah kapağı söktükten sonra conta çıkıyor onu sökünce yağa ulaşıyorsun o beyaz kısım alttaki siyah kısım ile ayrı aralarında lastik bir conta bende söküldü
açtığım konu da resmi var tekrar buraya da ekleyeyim
-
02 Temmuz 2017, 19:31
Konunuzu görmüştüm fakat benim durum farklı conta sadece üstte var onu çıkarınca direk hazneye ulaşıyorsunuz ve hazneden yağ geçmiyor sorun var, tıkanmış herhalde bu resimdeki siyah şeyler hep tortu şeklinde pislik, haznenin görünen kısmını temizledim fakat içindeki yolu nasıl ve ne ile temizleyeceğim konusunda pek fikrim yok.
-
02 Temmuz 2017, 20:23
thepope adlı üyeden alıntı
Konunuzu görmüştüm fakat benim durum farklı conta sadece üstte var onu çıkarınca direk hazneye ulaşıyorsunuz ve hazneden yağ geçmiyor sorun var, tıkanmış herhalde bu resimdeki siyah şeyler hep tortu şeklinde pislik, haznenin görünen kısmını temizledim fakat içindeki yolu nasıl ve ne ile temizleyeceğim konusunda pek fikrim yok.
https://i.hizliresim.com/gWX34b.jpg
alttaki kismini da sokup delikten basincli hava bas dostum.
kolay gelsin.
-
02 Temmuz 2017, 21:11
diablof adlı üyeden alıntı
kolay gelsin.
en mantıklısı bu bütün pislik dışarı çıksın
-
02 Temmuz 2017, 22:00
diablof adlı üyeden alıntı
kolay gelsin.
Deneyeceğim çok teşekkürler, basınçlı hava yok ama kompresör var bir şekilde onu uydurup yapmaya çalışırım.
-
03 Temmuz 2017, 21:31
Tel fırçayla fren merkez pistonlarının dış tüm yüzeyini temizlemeniz gerekir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)