Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sürekli patlayan arka stop

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DanielPaxTF
    arkadaşlar motosikletimin arka stop lambası 1 hafta olmadan kömürleşiyor içindeki 2 telden sadece birisi kopuyor sadece frene bastığımda yanıyor normal yaktığımda yanmıyor (nasıl anlatacağımı bilmediğimden karışık yazdım)elektirikçiye gittim direk biz anlamayız motorcuya git diyorlar motorcuda onu elektirikçi halleder diyor ben şimdi ne yapabilirim acaba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Tenkit için yazmıyorum , ancak amma sorunlu bi motorun varmış , her ay değişik bi başlıkla görüyorum ,hatıra matıra yok filan demeden sat sat sat..

Bir dost.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DanielPaxTF
    emin ol yazdığımın 2 katından fazlasını buraya konu açmadadım ekimde ehliyeti yükseltince satcam zaten motoru almadan önce bişeyini bilmiyordum şimdi giderkenki sesinde anlıyorum nerdeyse tabi insanın böyle bi motoru olunca psikolojik olarak yolda motorun sesini dinleyip bugün nesi var diye çözmeye çalışıyorum

ergunerbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 Z Tenere
    Ampulün yuvasını kontrol et.Boşluk durumu nasıl diye.Benim de başıma geliyordu parçacıdan en kaliteli olandan ampül aldım daha kesmemişti.

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    Anladığım kadarıyla ampulun park lambası için olan telleri kopuyor, çalıştırıp voltajı ölçmek gerekir eğer yüksek devirde fazla gerilim veriyorsa bu ampulün patlamasına neden oluyor olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DanielPaxTF
    konjektörü değiştirdim sanırsam sorun ondaydı 4 gün bir sıkıntı çıkmadı

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    Bende onu demek istiyordum, konjektör fazla gerilim veriyordur yüksek devirde o nedenle yapar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)