sürekli patlayan arka stop
Reklamlar
-
24 Haziran 2017, 19:21
arkadaşlar motosikletimin arka stop lambası 1 hafta olmadan kömürleşiyor içindeki 2 telden sadece birisi kopuyor sadece frene bastığımda yanıyor normal yaktığımda yanmıyor (nasıl anlatacağımı bilmediğimden karışık yazdım)elektirikçiye gittim direk biz anlamayız motorcuya git diyorlar motorcuda onu elektirikçi halleder diyor ben şimdi ne yapabilirim acaba
Reklamlar
-
24 Haziran 2017, 19:39
Tenkit için yazmıyorum , ancak amma sorunlu bi motorun varmış , her ay değişik bi başlıkla görüyorum ,hatıra matıra yok filan demeden sat sat sat..
Bir dost.
-
24 Haziran 2017, 20:01
emin ol yazdığımın 2 katından fazlasını buraya konu açmadadım ekimde ehliyeti yükseltince satcam zaten motoru almadan önce bişeyini bilmiyordum şimdi giderkenki sesinde anlıyorum nerdeyse tabi insanın böyle bi motoru olunca psikolojik olarak yolda motorun sesini dinleyip bugün nesi var diye çözmeye çalışıyorum
-
24 Haziran 2017, 20:13
Ampulün yuvasını kontrol et.Boşluk durumu nasıl diye.Benim de başıma geliyordu parçacıdan en kaliteli olandan ampül aldım daha kesmemişti.
-
Anladığım kadarıyla ampulun park lambası için olan telleri kopuyor, çalıştırıp voltajı ölçmek gerekir eğer yüksek devirde fazla gerilim veriyorsa bu ampulün patlamasına neden oluyor olabilir.
-
konjektörü değiştirdim sanırsam sorun ondaydı 4 gün bir sıkıntı çıkmadı
-
Bende onu demek istiyordum, konjektör fazla gerilim veriyordur yüksek devirde o nedenle yapar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)