benimde motorumun lastikleri duro hiç değiştirmedim çok memnunum yol tutuşu iyi ıslak zemindede performansı tatminkar bi şikayetim yok tavsiye ederim..
benimde motorumun lastikleri duro hiç değiştirmedim çok memnunum yol tutuşu iyi ıslak zemindede performansı tatminkar bi şikayetim yok tavsiye ederim..
Hakkaten benim de başımda arka lastik sıkıntısı var ne yapacağız bilmem..
bitmiş durur öyle.. neyse biraz daha idare edelim de..
önceden de var mıydı bilmiyorum ama google da arattığımda karşıma çıktı. motorturkmarket diye bi adres duro'nun online satışına başlamış. lastik arayıpta bulamayanlar ilgilenebilir.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadaşlar fiyatlar ve kullanıcı yorumları çok güzel tabiki memnun olmayanlar olcaktır ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk memnun dedim ve aradım aksarayda olması gereken adres kumburgazda çıktı onada tamamam dedim telofonla görüştüğüm arkadaş yardımcı olacağını belirtti kargoyla göndere bileceğini şöyleyip telefon nomu istedi bir hafta oldu arayan soran yok
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
dusuk cc lı motorlarda cok guvenlı lastıklerı dogru kullandınmı cokta guvenlı yamudave kuru zemınde ben baya bı denedım
bu duro lastik fiyat perfonmans oranında gercekten rakıpsız... cbr125 i olanlar bence 130/90 olanını takmalılar motora ayrı bir hava katıyor pckopatghostrider arkadasımız taktı perfonmasta okadarda buyuk bır dusus yok... ayrıca bu lastık neden yaygın degıl zor blunuyor anlayamadım gitti
satmamak için ellerinden gelen malesef bizler almak istiyoruz onlarsa satmamak için adeta yırtınıyolar arayıp soranları bir kere olsun adam yerine koyun bu ne biçim bir tuccarlıktır anlamadım adamdan sayıyosun arıyorsun urnle ilgileniyosun ama donuş yok harika bir mantıkları var helal olsun ben almak için yırtındım ama nafile bi uğraş oldu hala dönüş yok internet uzerinden online satıyolar ama peşin parayla kredi kartı geçerli değil havaleni yapıyosun sonra dekontu fakslıyosun sana kargoyla gönderiyolar. hangi devirde yaşıyo bu adamlar anlamadım teknoloji anlaşılan daha uzunca bir sure bizim tuccarlarımızı etkileyemeyecek super direniyolar. ben hayran kaldım...
gercekten cok garıp pıyasayı altust edebılecek bır marka ama yaptıgı cok yanlıs
Honda Konşuk Motorda satılıyor.
Konşuk Motor Cevizli Tugay yolu No:65 Cevizli
Tel: 0216 441 2929
Hayatonda
Benim Peugeot trekker imin lastikleride duro ve motorumun ilk lastikleri yani aldığımda üzerinde bunlar vardı ve hala kullanıyorum hatta arka lastiği 1 kere pati ile yaktım ama hiç birşey kaybetmedi 5500km yol yaptım ve hala kullanıyorum yüksek hızdada gayet güzel yere tutunuyor özellikle motoru yatırıp dönerken gaz vererek deneme yaptım ben memnunum kaliteli ve fiyatı uygun lastik Bu arada peugeot trekker 100 satıyorum ilgilenenler özel mesaj la ulaşa bilirler sitede ilanı var zaten satmak isteyenlerde
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
benim motorumda ön lastik orjinal olan pırelli mt 40 var 3 sene oldu 12600 km asinma cok az arka lastik 2 kere deisti su an bridgestone var dumduz olmus durumda :D DURO lastik almayi dusunuodum olumlu yorumlar yazmisiniz artik DURO alirim
arkadaşlar gs500 varken bende çok araştırmıştım bu lastiği ve hep iyi şeyler duydum ama takmaya fırsat olmadan öylece sattım motoru,geçenlerde bir arkadaşımın motorunu almak isteyen biriyle servise gittik,orada başka bir gs500 üstünde arkaya takılı olarak hf918 gördüm ve hayret ettim çünkü lastik ortadaki su kanalından boylu boyunca çatlaktı ve henüz bir senelikti,kullanan çocuğa memnunmusun diye sorunca o gösterdi çok şaşırdım,sakın alma dedi. gerçi bana acaba dedirten bir olay var o da şu;gs500 arka lastiği 130mm genişliğindedir ,o motorda 140 takılmış acaba lastik yanaklardan içe doğru kasıntılı durduğu için ortasından çatlamış olabilirmi? ne dersiniz?
Duro marka lastikler nasıl kaliteli markalara göre. Ben pirelli kullanıyorum ama lastikler ısınınca güzel tutuyor. İlk kalkışta çok sert kalıyor. Duro taksak yumuşak olduğu için daha az km yapar heralde. Amacım yazın ve yağmurlu havalarda özellikle virajlarda yol tutuşunu iyileştirmek.
Metzeler çok pahalı geldi. HF-918 serisini kullananlar twister için ne der?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Regal Raptor ülkemizi 2 marka lastikle girdi.
Biri lastik demeye 1000 şahit isteyen KENDA
Diğeri ona nazaran çok çok daha iyi olan DURO bu lastiğe sahip arkadaşlar şanslılar
Bence DURO idare eder cinsten bir lastik ama motor lastiğinde DUNLOP'u tek geçerim.
YAMASAKİ
Bu topiği hortlatmayı düşünüyorum. Çünkü duro almayı iyice kafaya koymaya başladım neden mi Fiyatı. Ama kaliteli olmasıda çok önemli
bende biçok yeri aramama rağmen hf-918 i hiçbiyerde bulamadım,yarın sirkeci tarafına gidip birazda orada araştırıcam bu lastiği,olmazsa hf329 kodlu olanı alıcam sanırım,fiyatıda 55-60 lira civarında teki (100/90-18 ebatı için)
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker;
Gökten ecdad inip öpse o pak alnı değer;
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın;
Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın...
Peki bunun 80-90-17 ebatlı olanı var mı arkadaşlar ??? Varsa fiyatı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Anlaşılan iyi bir Lastik.......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
5000km'de CBF 150 için Duro'lar var elimde, ilgili çıkarsa değiştirip Pirelli vb. takmayı düşünüyorum, özelden ulaşınız efnm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)