ya arkadaşlar online satışı warmı. Konar var ama sadece tanıtıcı, satış aradım ama bulamadım bilgilendirimisiniz.
ya arkadaşlar online satışı warmı. Konar var ama sadece tanıtıcı, satış aradım ama bulamadım bilgilendirimisiniz.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
evet arkadaşlar duro çin değil, tayvan malı.
Sevgili Potenza bende gençliğimde (resimlerime bakıyorum birde hanımdiyo) yakışıklıymışım,şimdi denizde sırt üstü yatarken ayak parmaklarım ve suratım göbek adasının yanıda kardak kayalıkları gibi duruyor.
Güneşin doğduğu istikametteki ülkelerin genel adı ne zamandan beri ÇİN oldu,Japonyada çinin doğusunda unutmayınız.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İhtiyar,bu firmaya mail attım 2 hafta geçti bana dönen olmadı! keeway superligt 150 için uygun lastik buldum DM-1004 VE HF-296C ama fiyat ve nerden nasıl temin ederim öğrenemedim
arkadaşlar perşembe-pazar günleri arasında cnr'daki motoshow 2007 fuarında birçok firmanın olduğu gibi duro'nun da (konar) standı var. istanbulda olanların lastikleri incelemeleri, sorularını birebir yöneltmeleri ve meraklarını gidermeleri açısından güzel bi fırsat.
giderseniz izlenimlerinizi bekliyoruz buraya
Lastiklerimi taktım,hamuru çok güzel soğuk ve ıslakta bile randımanlı,virajı güzel.Beklediğimden daha kaliteli çıktı.
Daha ne diyeyim bu fiyata bu kalite,dahası Şamda kayısı.
İlgi olayına gelince zayıf,zannedersem ithalatçı oldukları için perakendeye ve direk müşteriye ilgi gösteremiyorlar.
Vallahi şimdi aklıma geldi,şeytan fuara git konarla konuş,güney marmara distribütörlüğünü al diyor.
Ne diyeyim ticaret bu olurmu olur.
Benim motorda duro kullanılmış ancak soguk ve ıslakta naylon üzerinde gitmek hiç hoş degil
lastikçilere danıştıgımda katogorisindeki en iyisi dediler,degiştirmeye niyetleniyorum
memnun degilim
dostlar duro Taiwan malı bir lastik ama sakın piyasadaki taiwan ve korea ürünlerini çin malları ile karıştırmayın kaliteleri çok farklıdır.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
benım motorum grandeagle 250 ve lastıklerı orjınal duro ve cok memnnum vırajlarda rahat vıraja gırebılıyorum.
Benim lastikte 4.10/18 yazıyor 120/80/18 veya 120/90/18 takabilir miyim? bilgisi olan var mı? 4.10 un diğer şekilde ebat karşılığı ne oluyor?
Free Motorcycle Team
15.ooo kmdir duro kullanıyorum daha milimi bile eksilmedi ismini hiç duymadım ama genelde kore malları ile veriliyo sanırım
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes true
benım zatın orjınalı duroydu 7500 km de her yolda kullandım yaz kıs cok memnunum kumdada sudada asfalttada super
Bende geçen hafta Twister'ıma aynı bu lastiğin aynısını aldım. Şimdiye kadar üzerinde orjinal gelen Pirelli ler ile işkence çekmişim. Yol tutuşu harika. Bazı arkadaşların dediği gibi belki hamuru yumuşak olduğundan daha az Km yapar ama hiç olmazsa daha güvenli ve 1/3 oranında daha ucuz. Pirelli ve metzeller için 300-350 YTL istediler. Duroyu çifti 106 ytl ye aldım.
MODELİ: HF-918
Ölçüleri: Arka= 130/70/17 Ön= 100/80/17
abi nasıl aldınız bize de söyleyin alalım
annem beni öldürecek
annlayamadığım şey bu duro lastikleri sanki ulaşılmaz bişey geçen haftadan bu yana bu sitede birkaç başlıkta surekli nereden aldınız anadolu yakasında bayileri nerede öğrenmeye çalışıyorum yazılar yazıyorum cevap yok kendi sitesine iki kez yazdım iletişim bölümüne cevap yok telefon ettim yine cevap yok ne ulaşılmaz bi bayileri varmış anlamıyorum iyi güzel almışsınız da nereden aldınız neden yazılmıyo alınan yerler anlamıyorum yasak mı var da yazılmıyo ...
Kardeş Kahramanlarda MOTO ZEKİ var. Zeki abi çok iyi ve ilgili biridir. Sana telefon numarasını vereyim git görüş ve Ahmetli'den Yusuf gönderdi dersen yardımcı olur.
1397 Sok. No.30/A Kahramanlar/İzmir
Tel:425 33 68
0533 494 6746
0542 237 0666
Sanırım bu bilgiler yeterli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)