Arkadaşlar motorumun km'sini nasıl yükseltebilirim ?
Arkadaşlar motorumun km'sini nasıl yükseltebilirim ?
Sürerek.(10) karakter
Kardeşim helal olsun be. Kmyi geri saran şerefsizlere inat, motorunun kmsini ileri saran adamsın. Bravo. Destekliyorum. :D
Arkadaşlar garip biraz zaten bende biliyorum ama yükseltmem lazım :D
Krank gitti motorun 8600 km'de şuan motorum 2016 model. Servis 9000 bakımında getir bakalım diyor. Bu şekilde binmek istemiyorum aşırı ses gelmeye başladı kavga ettim servisle şuan 8700 oldu 300 km yükselticektim.
Bunada şahit oldumya.. Gercekten motorunmu var derdin var arkadaş.
Almıyo işte afedersiniz yavşak bi servis neymiş yoğunmuş bakımda bakabilirmiş. Ses gittikçe artıyo.
alıyosun orta sehpaya motoru debriyajı bantlıyosun sonuna kadar vitesi 1 e alıyosun, uyuyosun. gece boyunca yol yapıyor motor. hadi kolay gelsin.
orta sehpaya al motoru.arkaya biraz ağırlık.ön teker havada kalacak şekilde.sonra ,ön tekere tazyikli su tut.bahçe hortumu bile olur.yani.unutmayalım,burası türkiye.burada çaresiz dert yok not: bununla ilgili bir video vardı youtube da.adamlar bahçe hortumu tutuyorlar ön tekere.120-130 km gösteriyordu saat bence bi dene
Km telini lastiğin bağlantısından sök bir tane matkap bul dönüş yönüne göre çevir 300 km suykçla olacak iş değil ayrıca israf etme suyu bu arada senin motorun garantili değilmi bozuldu de at kafalarına ne uğraşıyorsun km ile
Motoru koşu bandına çıkar. Yanlardan sabitle sağa sola oynamasın. Sonra motoru boşa alıp km tamamlanıncaya kadar boşta koşu bandını çalıştır
En sonunda yapacağım o olacak zaten bakımda bakcam yoğunum diyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)