ehliyetsiz kullanma cezaları
Reklamlar
-
01 Ağustos 2006, 11:54
Abİ Herkes BİŞİler SolemİŞ Hakli Olarak ..aslinda Ben De Ehlİyetsİz Arac Kullanma Karsiti Bİ Adamim Ama Bİ Ülkede Ehlİyet Sinavlari Arasi 3-4 Ay Olmamali Ben Butun Yaz Temmuz Sinavini Bekledİm Ee Kis Gelİo Zaten Muhtemelen 1 Haftaya Kadar Alicam Ehlİyetİ Ama 1 Ay Kullanicam Bİlemedİn 2 Ay ..zaten Tutuorus Kendİmİzİ Ben Ne Kadar Bİlİnclİ Oldugumu Bİlsemde Tirsiyorum Ehlİyetsİz Kullanmaktan .tek Tirstigim Sey Ehlİyetsİz Kaza Yapmak Olur Ya Allah Korusun Bİ Kaza Yaparim KÜcÜcÜk Problemlerle Uzun Bİ Zaman Urasirim Sirf Elİmde Formalİte İcabi VerİlmİŞ O KÜcÜk Kagit Parcasi Yok Dİe ..dÜzgÜn Bİ Egİtİm Alsak Yada Gercekten Cİddİ Cİddİ Ehlİyetİ Alan Herkes BİlİnÇlİ Olarak Alsa Durum Farkli Olur Neese Cok Garİp Bİ Yerde Yasioruz Ama Yİnede Vatanimiz Topragimiz Sevİoruz Son CÜmle Ne Olursa Olsun Yİnede Kİmse Ehlİyetsİz Arac Kullanmasin Saygilar...
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 07:45
hiç bi ehliyetin yoksa 493 YTL peşin ödeme fiyatı evlat acısı gbi kimse yaşamasın böle bi durumu yaşıyan bi ömür unutmaz zaten :D
-
07 Ağustos 2006, 08:37
eyw sağol
-
07 Ağustos 2006, 09:23
Hersey iyi hoşda bence biran önce ehliyet alamaya bakın. Allah korusun ehliyetsiz başınıza birşey gelecek olursa yasal bütün haklarınızı kaybediyorsunuz... biraz tavsiye niteliğinde oldu ama hepimizin bunu arasırada olsa hatırlamamız gerekir diye düşünüyorum... sevgiyle ve motorla kalın...
-
21 Ağustos 2006, 00:19
Süper Moderatör (BBRR)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8952
burda tam rakamları ve çok ayrıntılı bilgi mevcut...
Başlık açmadan önce o başlığın forumda mevcut olup olmadığını kontrol edelim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler