Merhabalar. Zonghsen cross aldım. Toplayıp binme niyetindeyim. Kilometre saati çalışmıyor. İnternette bayağı baktım ama rediktör bulamadım. Başka markadan uydurma yapabilirmiyim? Muaneyede sıkıntı çıkarır mı çalışmazsa?
Merhabalar. Zonghsen cross aldım. Toplayıp binme niyetindeyim. Kilometre saati çalışmıyor. İnternette bayağı baktım ama rediktör bulamadım. Başka markadan uydurma yapabilirmiyim? Muaneyede sıkıntı çıkarır mı çalışmazsa?
hocam sizin için yuvasına denk getirmek zor olmasa gerek
muayenede de hiç bir sorun olmaz. markasına bakmıyorlar yada değişmiş olmasına. sadece o andaki km yi yazıyorlar muayene kağıdına o kadar. tekeri döndürünce hareket etsin yeterli.
kolay gelsin.
Muayeneyi bilmem daha hiç gitmedim yalnız zogshenin motorlarını uzun süredir mondial getiriyor mondial parçacisina bir sor yalnız genelde çinli motorlar parça olarak birbirlerine yakın olurlar
diablof uydurma yapmaktan sıkıldım. Önceliğim orjinalde. O olmazsa kolay yolda. Oda olmazsa mecbur uyduracağım bişeyler. Km hiç hareket etmiyor. Redüktörün içi bozulmuş. Sanırım dişliyi yemiş. Halatı çevirmiyor.
Dün kontak bozuldu. Ve başka bi çinlinin kontağı taktım. Direksiyon kilidi değiyordu dönmüyordu. Bir saatten uzun süre keski ile o kilidin parçayı koparmaya çalıştım. Almanlar bile böyle kaynak yapmaz iki cm kadar demir parçayı kopardım vura vura. Uydurma işi sıkıyor artık. Belki bi bilen vardır, belki kolay yolu vardır.
muratarslan artık pazartesi biraz dolaşayım bari. Parçacıları. Yakın bi parça bulursam çok daha kolay olacak. Asya 200 gy tam olur denilse mesela, hemen internetten sipariş verip işi bitireceğim.
Uyanlardan lifan varsa ondan al çinlilerin içinden en iyisidir fabrikada var ülkemizde rahat bulursun
Redüktör sağ tarafta. Çinli motorların nerdeyse tamamında redüktör solda disk sağda. Bunda ise disk solda redüktör sağda. Yani sola takılandan alıp uydursam ters döner :D redüktörü sağda olan motor lazım bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)