Arkadaşlar CBR 125 motorumun kuyruk kısmını iptal etmeyi düşünüyorum aynı zamanda arka koltuğuda iptal etmek istiyorum, bu mümkünmüdür ve bunu kendim yapabilme imkanım var mı? illa bi ustayamı götürmem mi gerekiyor?
Arkadaşlar CBR 125 motorumun kuyruk kısmını iptal etmeyi düşünüyorum aynı zamanda arka koltuğuda iptal etmek istiyorum, bu mümkünmüdür ve bunu kendim yapabilme imkanım var mı? illa bi ustayamı götürmem mi gerekiyor?
Bir gün mutlaka ...
amacın ney onu analamadım zevk meselesı tabıkıde...
syrıca ıptal edıp napcan bence gereksızsenın ne yapmak ıstedgını gozumde canlandırdım koltugu kaldıracaksınustunde plastık gececek hıc koltuk olmamıs gıbı bence hıc urasma benım anladıgım bu
Yeni yine yeniden
ARCHANGEL arkadaşım dediklerin tabii mümkünüdür.
Kuyruk kısmını ya komple söktürteceksin fakat arka koltukların altından geçiyor o şekilde arka koltuk altı bagajını kullanamazsın..Ya da sanayide orayı koltuk altındaki yeri 0 kestirmen gerek demir bir saçı oraya sabitleyip plakayı ona yapıştırabilirsin.. Fakat plaka, alt taraf, arka far ve üst tarafları en ufak bi bozuk yolda her tarafı çamur olur.. Arka koltuk iptalinide koltuğun yerine büyük motorlardaki gibi orjinal bi plastik parçası vardır onla kapatabilirsin ama nerden bulunur bilmem..
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
İptal edersin ama özel bir çalışma olur. Masraflıdır. 2-3 denemen fazla bile uğraşbilirsin. Zaman ve paran varsa giriş bu işe.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Balta kullan.
tıpının ıyı olacagını sanmıyorum
Yeni yine yeniden
bencede cbr ın orjinal görünümü zatn yeterince hoş.. bence gerek yok ama istersen çok rahat yapabilrsin..
CBR 600F Honda,
bencede hiç uğraşma derim çirkin olur yani iş bittiğinde diyeceğin tek kelime şu olur ''neden eski halini bozdum ki?
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
kuyrugu bılmemde arka koltuk ıptalı ıcın bısı bılıorum..bı aksesuar var arka koltuk yerıne takılıo dırek hondanın aksesuar sayfasında gormustum..hayabusanın arkasındakı zımbırtı gıbı bısı ıstıosun dımı dogru anladım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)