MT-07 Shad SH36 Yan Çanta
Reklamlar
-
Reklamlar
-
MT-07'de çantalar pek sevilmez ama bu çanta gerçekten çok yakışıyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
-
Gerçekten güzel durmuş. Bu motoru sevip onunla beraber yol yapılacağı anlamına geliyor (: En güzel hikaye de bu işte... Bu arada aslında olay çanta demirini takmaya bakıyor. Bundan sonra çantayı sen seç. İster daha kibarı, ister daha büyüğü. Benim önerim ise soft case çantalarda çanta demirinden sonra çok iyi gider. Baktın ağır ve kaba kalıyorlar. Eğer şeklinde su geçirmeye şık çantalar var. Onlara bakılabilir.
-
çok şeker olmuş.
-
Delmek zorunda kaldığınız yerin de fotoğrafını atabilirseniz, birilerinin işine yarayacaktır. Malum, kimse sonucu görmeden motorunun bir yerlerini kesmek/delmek istemez
Tekrar baktım da, biraz geniş olmuş ama gayet hoş durmuş.
-
Paylaşımın için çok teşekkürler. Ben de tam olarak bunu arıyordum. Ben şuan için arka çanta aldım. Yarın demirini monte ettireceğim. Sonrasında da ben de resim paylaşabilirim.
-
Keşke tracer 700 olsaymış... (Ya bu arada fiyat farkını bilmiyorum, arada uçurum varsa kibarca rencide edin)
-
Merhaba, Kesilen yerlerin fotoğraflarını da en kısa zamanda paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
@inshroud, rencide edilecek bi durum yok , sadece tercih meselesi denebilir.
-
hacim ne kadar hocam, yani kask falan sığar mı sadece merakımdan soruyorum aslında.
-
@Merdo, Her biri 36 litre ve XL kapalı kask sığabiliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)