Merhaba arkadaşlar bende uzun bir süredir bu formu takip etmekte ve paylaşımlarınızdan memnuniyet duymaktayım. Yaklaşık 5-6 gün önce Honda Cbr125 aldım şu anda 300 Km deyim. Motorumla ilgili olarak ilk 200 km de kesinlikle 8 bin devri ve 100 ü geçmemeye özen gösterdim son günlerde biraz hızlandım ve 8.5-9 bin devir. 110 120 yi gördüm(Rüzgarlı hava) Başıma 2-3 kez şöylesi bir durum gelmiş bulunmakta ben 5 viteste 7-8 bin devirde yol alıyorum ve motor birden bire sanki boşa geçmiş gibi. Sonuçta yol alıyorsunuz ve kazı kesmiyorsunuz ya boşa geçmiş cesine sanki debriyaja bastım kazı kesmemişim gibi boşa düştü ve tekrar bir kaç sn içerisinde yine 5 ci vitesten yoluna devam etti 2 kezde 2 vitesteyken istop etme gibi bir duırumla karşılaştım. Sizce bu durum normal olabilirmi yani motorun yol alırken kısa süreli boşa düşmesi ve aynı vitesten tekrar yola devam etmesi yeni olmasının etkisi olabilirmi bir kaç arkadaşım zamanla dişliler oturacaktır gibi şeyler söyledi. Merak ediyorum motorda herhangi bir problem var mı yoksa bu normal bir durum mu ?
Teşekkürler kazasız belasız sürüşler hepinize.