10TL'ye Elcik ısıtıcı performansı ve Montajı (Universal)
-
Reklamlar
-
Emegine saglik ustam 10 numara olmus ☺ bende boyle bise dusunuyordum yapma sebebim siz olacaksiniz bakayim bi duruma gore siparis vereyim acelesi yok zaten birdahaki kişa yaparim 😁
-
"Duruma göre sipariş vereyim acelesi yok." Demek tamamen Üşeniyorum güzel ama uğraşmam veya yapmayacağım aslında demekle eşdeğerdir. O yüzden siz bilirsiniz
Kullanıl açısından süper maliyet açısındanda süper montajıda kolay ben takabilecek potansiyeldeki herkese öneririm..
-
Siparişi verdim 😀 2 hafta oldu bakalim nezamana gelecek.Aynen maliyet fln süper her motorda bulunmasi lazim illa bir gun lazim olur sonuçta ☺
-
Moderatör
Benimki de 45 gündür gelecekte gelecek ya üff ;) yaz geldi be!..
-
Held 2237 adında bir eldiven kılıfı aldım,
Büyükçe polyester bir eldiven diyebiliriz kullandığınız eldivenin üzerine geçiriyorsunuz,
Yağmurluk aslında eldivenin ıslanmasını engelliyor ama sürekli kullanıyorum eli çok sıcak tutuyor,eldiven hava almadığından. 25tl fiyatı,ısıtıcıyı takmak bana zor diyene veya motoru garantili olanlara tavsiye ederim
-
Hocam O takip bilgileri Faal değil Çoğu zaman.Benim şuan yolda 20 den fazla kargom var.
Genel olarak 10-35 gün arasında geliyorlar 45günü geçtikten sonra gelmeyen çok oluyor.(şimdiye kadar gelmeyen 4ürünüm var en fazla )
Genellike 1.67$ fazla verip registered posta alıyorum.
Heleki malezya postaya falan denk geldiyse gelmek bilmiyor kargo..
Valla 3ay kaldı yaz gelmesine ama istanbul gibi yerde 8ay kış 4 ay yaz ne fark eder hep lazım
@astrofizik hocam.
Su rüzgar geçirmez ama sıcakta tutmaz üstelik pratikliği biraz öldürüyor sanırım.Yinede kullanılabilir bunun ayakkabı tipi olanları daha çok cezbediyor beni.
-
sayın moderatör levent bey
Kawasaki Versys 1000 e mi takacaksın bu aleti ?
-
Süper Moderatör
The Dude adlı üyeden alıntı
Ne olur karizması mı çizilir
Aynı (ya da benzer) ürünü iki kıştır kullanıyorum, aslında kullanıyorum demek yanlış olur. Motorda takılı ama çok sık binmiyorum motora, görevini layıkıyla yerine getiriyor.
Dikkat etmek gereken en önemli nokta ise gaz tarafına montaj yaparken kabloların ısıtmaya montajlı yerlerini sıkıca bantlamalı ve gaz açıp kapamada kablo montaj yerine hasar gelmeyecek şekilde kablo boşluğu verilmeli.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
kayıt dışı gönderilerde resimdeki uçak bir türlü iniş yapmıyor PTT şubesine gidip sorun muhtemelen gelmiştr.
-
Moderatör
Evet,
Elcikleri sökmek istemiyorum, kötü fikir mi ?
-
herkeze merhaba, bu ürünü türkiyede satan sitelerden bulamadım, bilen varsa paylaşabilirmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
gerek kalmadı aliexpreste 3.5 dolara buldum 2 takım sipariş ettim, hadi bakalım
-
karizma çizilmesinden değil.
ürün düşük maliyet ile tüketiciye ulaşma gayretinde bundan dolayı kullanılan parçaların kalitesi konusunda şüphelerim var.
olası bir arıza durumunda, arızanın motora zarar vermesi durumu kabul edilebilir bir risk olarak gelmedi bana.
bundan dolayı sordum.
çok kullandığım ürünler olmadığı için tam bilemiyorum.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
bulunduğunuz adresin ptt şubesine gidin ordadır kargo benim 20 günde gelen kargom var ama yolda görünüyo o takip numaraları yanlış
-
Merhaba @Dude Hocam;
Kalitelisi veya Kötüsü bozulması durumunda
Açıklamadada belirttiğimi hatırlıyorum.
Aküden direkt alırsanız Sigortalı alın.
Motorun tesisatından alırsanız kablo kalınlığının akımına yettiği sigortanın dayandığı bir noktadan alın.
Olası bir durumda sadece sigorta atacaktır.
Ben istanbul karaköyde çalışıyorum elektrik piyasasında burada sadece ısıtıcı resistans satan firmalar var.
Isıtıcı tel dediğin şey Belirli Omajda Tasarlanmış krom nikel teldir.Sadece krom nikel tel..Uygun voltaj ve omajda uygun akımı çeker ve size sıcaklık olarak dönüt verir.
Demeye çalıştığım şey şu.Hani gaz koluyla birlikteyse biraz şatafatı elektronik sıcaklık kontrolü varsa 150-200tl yi hak edebilir.Ama bi motor parası isteyen elcikler var.
Her şeyde olduğu gibi bundada %10.000 kar ediyor üreticiler.O kadar inanılmaz büyük bir kalite farkı yok.
Ayrıca Levent beyin söylediği gibi orjinal elciği sökme taraftarı değilim.Bunun da dışında uzun zamandır kullanıyorum hala aynı performans ancak bozulması durumunda değişimi çok kolay olacak.
Bmw 650 enduro motorumun orjinalinde vardı elcik ısıtma.Gaz kolunun altından hepi topu 40cm krom nikel tel sarmışlar.(bu yani başka bir numara yok elcik ısıtma denen cihazda zaten)
En niayetinde içindeki bu iletkenin kopması durumunda taşıta veya sigortaya zarar vermeden ısıtmayı keser..
Bunun dışında Kabloda oluşan bir hasarda kısa devrede v.s (ki yine elciğin kalitesiyle alakası yok) Sigorta atar..
Motora zarar verebilmesinin herhangi bir imkanı bulunmamaktadır. Bu en iyi elciktede böyle en ucuzundada.
-
Süper Moderatör
ürün düşük maliyet ile tüketiciye ulaşma gayretinde bundan dolayı kullanılan parçaların kalitesi konusunda şüphelerim var.
olası bir arıza durumunda, arızanın motora zarar vermesi durumu kabul edilebilir bir risk olarak gelmedi bana.
bundan dolayı sordum.
Atakan123123'ün açıkladığı gibi sistem çok basit, iki uctan artı ve eksiyi olarak enerji alan omajı ayarlanmış tel direnç gösterip ısınıyor. Basit bir mantık, belli bir zaman sonra rezistansta kopmalar yaşanırsa alet çalışmaz o kadar. Devre tamamlanmadığı için enerji harcaması vs de olmaz.
Rahmetli AYE'nin bana verdiği bu özellikteki bir teli, deneye deneye ısıtmadaki en performanslı uzunluğunu bulup Fazer'ımın elciklerine sarmış, üzerini de elektrik bandı ile kaplamış ve uzun süre kullanmıştım. Allah rahmet eylesin.
Yani aslında 2-3 dolar bile çok buna ama hazır oluşu kablosu bantı butonu vs derken değer
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Moderatör
bundan dolayı sordum.
Kısaca mevzunun motosiklet ile alakası yok
-
bu sene kullanmadım ama muhtemelen seneye kışın da motosiklet kullanmam icap edecek.
bu konuyu ilerleyen zaman içerisinde güncel tutarsanız ürünün performansı hakkında daha net bilgi ediniriz.
-
-
Moderatör
atakan123123 adlı üyeden alıntı
Geçerken uğrayayım da bi tanesini bana ver bari
Bu arada bende pek umursamadığımdan arayıp sormuyorum, bi bakim belki gelmiştir =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)