arkadaşlar merhaba. ben de yeni bir motor alarak aranıza katılmayı planlıyorum. sorum şu: 2016 model cbr 125 ve 1800 km de. Ancak rodaj bakımı yapılmamış. Almak mantıklı mı? Bana daha sonrası için problem çıkarır mı? şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba. ben de yeni bir motor alarak aranıza katılmayı planlıyorum. sorum şu: 2016 model cbr 125 ve 1800 km de. Ancak rodaj bakımı yapılmamış. Almak mantıklı mı? Bana daha sonrası için problem çıkarır mı? şimdiden teşekkürler
Rodaj bakımını bile yaptırmayan adam zaten rodaj kurallarına da riayet etmemiştir. Hiç bulaşma
Bulaşma. Bakımı yaptırmayan bayiden çıkar çıkmaz redline denemiştir. Sorumsuz insanlarla alışveriş yapılmaz.
Zincir bile yağlamamıştır.
Bakım aralığına riayet edilmediği için garanti kapsamından çıkması gibi bir durum da varsa gerçekten hiç bulaşmamaktır iyi olan.
Olur olmaz diye konuşmak işkembeden sallamak olur ama, 500-1000 km aralığında yapılması gereken 50-60 tl tutacak bir bakımı sıfır bir motosiklette yapmayacak kadar ne yaşadı motosikletin sahibi acaba 😁
motor inanılmaz hızlanıyor, sürmesi çok keyifli deyince rodaj kurallarına da riayet etmediğini anlayıp anlaşmaktan vazgeçtim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)