200GY-A Sorunları ve çözüm yolları
-
Reklamlar
-
Ben zealsun 200GY kullanıyor olsam arkadaşa kulak verirdim...
-
as200gy-2 nın on dıslısını 17 yapmak ıstıyorum fakat yeterlı bır bılgım yok benı aydınlatıp ankarada yaptırabılecegım bır yer var mı arkadaslar?ank.motorcu arkadaslar yardım ederlerse sevınırım.
burakyeg@hotmail den mail yoluyla da benı yonlendırebılırsınız servıs varsa tanıdıgınız...
-
valla bana kalırsa yaptırma cavurun bir bildiği vardır ki o ön dişliyi öyle seçmiş dime be..
-
paylaşımın için sağol bende bu aralar benim motorumdan titreşim yüzünden uğraşıyorum dur bakalım ne olacak
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
bu arada daha süper bir yol buldum titreşimi kesmek için bu moroeu tutan civataları çıkarıp başlarına lastik conta takın 2 tane sonra iyice sıkın 0 titreşim
-
bende ramzey 200 gy var öncelerş kasisten yada bozuk yoldan geçerken bazen vuruntu sesi yapıyordu artık çok nadir oluyor am şiimdi motora binerken ve motoru zıplattığımda kıpırdattığımda aşırı gıcırtı sesi geliyor!
-
ortadaki eşiğe gress yağı sürdürttür geçer
-
tam olarak neresi? amortisör kaynaklı değil mi?
-
20 Temmuz 2006, 01:22
şöyleki orta amartisorun gövdeye bağlandığı yer aşağı kısım oradaki bağlantı noktasından gelir...
-
20 Temmuz 2006, 03:41
bende düşündüm fakat vidalarını sökemedim. çok sıkı idi. zorladım sıyırmaya başlayınca bıraktım.
-
20 Temmuz 2006, 15:17
hiç sökmene gerek yok oradaki küçük toz ve pislikten yapar bu sesi yağla gitsin
-
22 Temmuz 2006, 20:09
yağladım gitti sağolun!
-
24 Temmuz 2006, 14:37
arkadaşlar bu cin cross ları bütün modellerde sorun var. onun için adamlar fazla satmak istememektedirler... Bu motorlar dag bayır için bu kadar da adi yapılmaz kı yaa.. adı üstünde cross motor. ne anlarsın kı o cross sozunden dag bayır taş cıkılmadık yer bırakmayacak cayırcayır ucacak cıkacak banamısın demicek.. Ama cin işi sadece goruntusunu yapmıs.. bende zongshen zs 200 gy a var. titreşim yok allahtan. vibrasyon sistemi koymus adamlar benımkıne. ama arkadaşlarınkınde yok. motor çalışır vaziyetteyken bile üstüne binemiyorum titreşimden. bi de uzun bi yola gittigini düşünürsen... vay halimize. 0 motor aldık bu yıl su boludan bi bartına gitmek istiyoruz ama sorunlar bitmio arkadaş.. Geçen hafif cross yapalım ucalım tekerleri yerden keselim derken , bi baktım benım plaka havada 10 takla atıo. iyi kafama düşmedi valla arka çamurluk plastık yapmıs salak herifler. hadi plastık biraz daha saglam yap. yada kırılmaz hafif bi metalden yap. yok adamların kafa calısmıo kı. servisi arıorum bana 1 haftadır fiyatlar yenılenıo. su anda fiyatı yok diolar. bi metalı var dediler sonra yok dediler.. ne dedikleride belli değil ya.. sanayiye gitsem kimse ugrasmak istemio. artık bende aldım plakayı hız göstergesinin onune soktum. orda duruyo. bi polis durdursa plaka yanımda ama takılı değil. hapı yutcaz valla. ne diyelim ya. hayırlısı...
-
14 Ağustos 2006, 17:27
myheart adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu cin cross ları bütün modellerde sorun var. onun için adamlar fazla satmak istememektedirler... Bu motorlar dag bayır için bu kadar da adi yapılmaz kı yaa.. adı üstünde cross motor. ne anlarsın kı o cross sozunden dag bayır taş cıkılmadık yer bırakmayacak cayırcayır ucacak cıkacak banamısın demicek.. Ama cin işi sadece goruntusunu yapmıs.. bende zongshen zs 200 gy a var. titreşim yok allahtan. vibrasyon sistemi koymus adamlar benımkıne. ama arkadaşlarınkınde yok. motor çalışır vaziyetteyken bile üstüne binemiyorum titreşimden. bi de uzun bi yola gittigini düşünürsen... vay halimize. 0 motor aldık bu yıl su boludan bi bartına gitmek istiyoruz ama sorunlar bitmio arkadaş.. Geçen hafif cross yapalım ucalım tekerleri yerden keselim derken , bi baktım benım plaka havada 10 takla atıo. iyi kafama düşmedi valla
arka çamurluk plastık yapmıs salak herifler. hadi plastık biraz daha saglam yap. yada kırılmaz hafif bi metalden yap. yok adamların kafa calısmıo kı. servisi arıorum bana 1 haftadır fiyatlar yenılenıo. su anda fiyatı yok diolar. bi metalı var dediler sonra yok dediler.. ne dedikleride belli değil ya.. sanayiye gitsem kimse ugrasmak istemio. artık bende aldım plakayı hız göstergesinin onune soktum. orda duruyo. bi polis durdursa plaka yanımda ama takılı değil. hapı yutcaz valla. ne diyelim ya. hayırlısı...
Evet malesef, çinliler motor işine girdi, emniyet sıfıra indi. Ben de de sürekli kadro çatlıyo, oraya kaynak bu sefer öbür taraf çatlıyo, çatır çatur. bunları satarken yanlarında bir de portatif kaynak makinesi vermeliler
-
14 Ağustos 2006, 18:03
bursada ramzey kroslarla dag bayır geziyorlar ve çok hor kulandıkları halde motorlarda sorun çıkmıyor fakat servis parca sıkıntısı yaşıyormuş benim motorum as200 gy 2 bende parça sorunu yaşıyorum 3 haftadır boş lambasını kontrol eden müşür gelmedi birde ramzey krosun çamurlugunu sipariş ettim onuda 3 haftadır bekliyorum bu çin motorlarında sorum yedek parça ve servis çin motoru alanın biraz eli anahtar tutacak ama parca bulursa
-
14 Ağustos 2006, 19:14
yok arkadaşlar eğer boyle bir motorunuz varsa ustanız kendiniz olacaksınız..hiçkimse size yardımcı olmuo.. elin gevuru yapmıs salmıs piyasaya alan arkadaşlar sağolsun. onlarda usta olup cıkmadıkca bu cın motorların hakkından gelecek usta cıkmazz
Motorumum motor kısmında çalışır ve hareket halindeyken bi ses gelio. neden ole bi ses gelio anlayamadım.. Zincirden diodum zinciri sıktırdım..Yine aynı ses.. 3-4 gün geçti aradan şu anda ya ses yok. ya da ben o ses alıstım duymuyorum...
-
16 Ağustos 2006, 18:17
myheart adlı üyeden alıntı
yok arkadaşlar eğer boyle bir motorunuz varsa ustanız kendiniz olacaksınız..hiçkimse size yardımcı olmuo.. elin gevuru yapmıs salmıs piyasaya alan arkadaşlar sağolsun. onlarda usta olup cıkmadıkca bu cın motorların hakkından gelecek usta cıkmazz
Motorumum motor kısmında çalışır ve hareket halindeyken bi ses gelio. neden ole bi ses gelio anlayamadım.. Zincirden diodum zinciri sıktırdım..Yine aynı ses.. 3-4 gün geçti aradan şu anda ya ses yok. ya da ben o ses alıstım duymuyorum...
Her yeri kontrol et. Özellikle de motorun altından geçen tenekeyi tutan vidaları ve şaseyi çatlaklara karşı kontrol et, bir de ön dişlinin vidalarını kontrol et. Ordaki aleminyum kapak 8 lik lokma anahtarla kolayca açılır.
-
16 Ağustos 2006, 18:25
bende 2. bir motor olarak düşünüyorum,bu zongshenin krosslarından.
2.el alırım tabi 0'ına o kadar para hayatta vermem!
dylanı sokamıyorum toprak yollara falan.toprak yollara girince içim nasıl eriyor anlatamam.onun için bi çinli kross alalımda en azından birazda ekşın olur
-
16 Ağustos 2006, 18:34
eby78 adlı üyeden alıntı
as200gy-2 nın on dıslısını 17 yapmak ıstıyorum fakat yeterlı bır bılgım yok benı aydınlatıp ankarada yaptırabılecegım bır yer var mı arkadaslar?ank.motorcu arkadaslar yardım ederlerse sevınırım.
burakyeg@hotmail den mail yoluyla da benı yonlendırebılırsınız servıs varsa tanıdıgınız...
pardon eby78 anliyamadim... on lu disliyi 17 lik mi yapmak istiyorsun?? bu kesnlikle olamaz....
ama ön disliyi bir iki fazla disi olanla deyitirmekte fayda var. vites araligin uzar, son süratin artar. tabii ki cekisin biraz azalir...
Bu ara artici ile uzun yolla cikan var mi aranizda?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler