Pulsar 200 ns Stop etme ve Çözümü ( Videolu )
Reklamlar
-
Yazılım stop etme sorununu tam kesin olarak çözmüyor. Yüzde 80 90 oranında önüne geçiyor ama tam olarak çözmüyor. Bizzat başıma gelen olay sonrası bende yazılım yüklettim oktay ustaya onun da demesi tam olarak çözmüyor ama büyük oranda önüne geçiyor olduğu ve aynen öyle de oluyor. Yazılımdan sonra aylarca stop etmeyebiliyor hatta bu sorunu unutuyor oluyorsunuz ama bayır aşağı debriyaja bastığınızda bazen yaptığı oluyor.
Yani kısacası yazılım bu sorunu tam olarak çözmüyor ama unutturuyor.
Reklamlar
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Mengu +10 HP isterim haaaa ona göre yap ne yapıyorsan=)
Yazılım konusuna gelince bir çok kez yazdım attırın yazılım stop etmez
Malesef tam cozum oomadi sadece azaldi :/
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
Yazılım stop etme sorununu tam kesin olarak çözmüyor. Yüzde 80 90 oranında önüne geçiyor ama tam olarak çözmüyor. Bizzat başıma gelen olay sonrası bende yazılım yüklettim oktay ustaya onun da demesi tam olarak çözmüyor ama büyük oranda önüne geçiyor olduğu ve aynen öyle de oluyor. Yazılımdan sonra aylarca stop etmeyebiliyor hatta bu sorunu unutuyor oluyorsunuz ama bayır aşağı debriyaja bastığınızda bazen yaptığı oluyor.
Yani kısacası yazılım bu sorunu tam olarak çözmüyor ama unutturuyor.
Katiliyorum tam çözüm olmadi bendede . Ama azaldigina gore sorun yazilimla alakali . Yazilimin iyilestirilmesi gerekli . Profesyonel chiptuning isleri yapan yerler var aslinda konusmak lazim
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
adamlar motosiklete stop-start özelliği koymuşlar hala size yaranamıyorlar.
Start&Stop özelliğinin ''stop''u otomatik çalışıyor, ''start'' özelliği ise manuel...Ne güzel!!!
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Start&Stop özelliğinin ''stop''u otomatik çalışıyor, ''start'' özelliği ise manuel...Ne güzel!!!
Hallolur inşallah bu sorunu olmasa çok güzel motor 7 bine satsam ne alabilirim diye baktım , cbf 150 oluyor . özelliklerini tiplerini karşılaştırıyorum yok bajaj iyi geliyor
-
Sormak istediğim Motorunuz garantide mi? servis sorunu çözemedi mi? Çözemiyorum mu dedi? Çözmedi ise başka servis denediniz mi ya da firma(kuralkan) ile iletişime geçtiniz mi?
Ben kullanıcı olarak başıma bunlar gelse yapacaklarımı sıraladım da..
-
Dublebas adlı üyeden alıntı
Sormak istediğim Motorunuz garantide mi? servis sorunu çözemedi mi? Çözemiyorum mu dedi? Çözmedi ise başka servis denediniz mi ya da firma(kuralkan) ile iletişime geçtiniz mi?
Ben kullanıcı olarak başıma bunlar gelse yapacaklarımı sıraladım da..
Evet garantide baska servuse gidecegim sirasiyla tum cozum yollarini deneyecegim
-
Kolay gelsin, kuralkanı da direk arayın derim.
MotoVlog > https://goo.gl/8jrwAL
-
bu motor bu sorunuyla halen çok satıyorsa,sokaktaki adamın bana neden motor kullanıyorsun alsana bi araba değip anlam verememsi gibi bir vaka.
-
Elim alıştı stop etme sorunu kalkti ortadan hafif ara gazi verincr stip etmiyor ama cozmek lazim
-
İşe yaramadı defalarca yazılım attırdım
Ekrem amca bizleri yine kandırdı
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Ampul kardeş artık sat şu motorunu da gidip yamaha suzuki falan al. Yeter sıkıldık artık anasayfadaki konuların yarısı senin upladıkların.
ABSci troll gitti pulsarcı geldi. Şu forumu bi rahat bırakın artık yav.
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
Rahat bırak artık bajaj fanboylarını. Onlar stop eden motorla mutlular.
-
2014 model Pulsar'in yazilimini guncellettim. Sadece isininca rolanti dalgalanmasi sorunu vardi. Asla stop etmiyordu. Yazilimdan once sabahlari yarim saniyede gaz vermeden mars alan motorum, yazilimdan sonra en az 3 saniye mars basmami gerektiriyor. Servisler, eski yazilima geri dondurme islemi yapiyorlar mi? Istege bagli olarak geri donduren var mi forumda?
-
2017 lerde stop etme yok diye biliyorum.2017 lerin elektrik tesisatı öncekilerden farklı.Bende vardı yaklaşık 4 bin km felan sürdüm yanlış hatırlamıyorsam.Her gün 2 kere rampa iner çıkardım yolum üzeri olduğu için.İnişde boşa alırdım.Hiç stop etmedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)