Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin..Üzgünüm.... dün dikkatsizlik sonucu agaca çarpıp ön camurlugun ön üst kısmını kırdım... Ön çamurluk fiyatı hk.bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz.... teşekkürler....
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin..Üzgünüm.... dün dikkatsizlik sonucu agaca çarpıp ön camurlugun ön üst kısmını kırdım... Ön çamurluk fiyatı hk.bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz.... teşekkürler....
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
fıatı hakknda bılgım yok ama gecmıss olsun...
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
Sadece ön çamurluğun kırıldığına eminmisin. Ön süspansiyonda bi problem yoktur inşallah.
bi bilgim yok ama ucuz olacağını zannetmiyorum.. yamaha sonuçta..
CBR 600F Honda,
Aslında agaç olupta motorun ön süspansiyon kollarından biraz kalın dallar topluluğuna daldım..çok şanslıyım çünkü motoru sürerek eve geldim ön süspansiyonda bir problem yok...Olan çamurluğa oldu...üst kısmı kırıldı....mücahid adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun dostum. Ybr nin fiyatını bilmiyorum ama Bende Hodna Beat var. Bende geçence kafa grenajını vurdum, beni grenaj 85 YTL, senin çamurlukta olsa olsa tahminen en fazla o kadardır.
İnşallah daha ucuzdur dostum.
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)