Arkadaşlar selamlar 96 model xt 600 üm var sabah bi yere gidecektim çalıstırdım motoru 20 mt gittim stop etti daha da çalıstıramıyorum .Sıkıntı nerde acaba marş motoru dönüyor marş alıyor aküde sıkıntı yok buji mi acaba sorun ?
Arkadaşlar selamlar 96 model xt 600 üm var sabah bi yere gidecektim çalıstırdım motoru 20 mt gittim stop etti daha da çalıstıramıyorum .Sıkıntı nerde acaba marş motoru dönüyor marş alıyor aküde sıkıntı yok buji mi acaba sorun ?
Karbüratöre pislik yada buji bana kalıra ama büyük ihtimal karbüratör ateşleme varsa eğer
hocam aynı sorun benim başımada geldi çalışıp biraz gidip stop ediyo yada çalışmıyo gaz verince hemen stop ediyo falan buji kapağını(piposu) değiştir sorunun düzelir büyük ihtimal
Marş motoru dönüyor da, marş rublesi sıyırıyor olmasın?
yardımlarınız için saolun arkdaşlar .Valla marş motorunu gecenlerde söktürdüm bakımını falan yaptırdım geçen gün yıkadım motoru acaba ıslanmış olabilirmi buji söktüm kuruttum gerçi ama değiştirmek lazım sanırım ateşleme yapıyor denedim hatta çarpıldım bile buji anahtarım yok alcam bi tane artık önce onu söküp değişcem yoksa dediğiniz gibi karbüratör ve buji piposuna bakacağım saygılar...
sorun çözüldü arkadaşlar sıkıntı bujidenmiş değişti sorun kalmadı teşekkürler yardımlarınız için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)