arkadaşlar konjektörüm bozuk olduğu için yenisini aldım nsıl takıcam acaba sadece kablosunu buna takıp öbürünün vidalarını söküp bunamı takıcam yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar konjektörüm bozuk olduğu için yenisini aldım nsıl takıcam acaba sadece kablosunu buna takıp öbürünün vidalarını söküp bunamı takıcam yardımcı olursanız sevinirim
Fiş / konnektör yerinden hasarsız olarak çıkarılıp yenisine hasarsız olarak takılacak , hepsi bu.
Daha karmaşık olduğunu düşünüyorsanız , hem yeniyi hem eskisini motor üstünde kablolar takılı iken fotolayın.
fotoğraf nasıl yükleniyo bilmiyorum
1. Dijital makina / telefon ile foto çekin.
2. Dijital makina / telefonu bilgisayara bağlayııp , telefon/dijital makina hafıza biriminde'ki yüklemek istediğiniz foto'yu bilgisayarın masaüstüne kopyala/yapıştırın.
3. hizliresim.com 'u açın
4. hizliresim.com ekranında " dosyaları seç " kısmını açıp , açılan pencereden , evvelden bilgisayarınızın " masa üstüne " yapıştırdığınız foto'yu seçin
5. hizliresim.com ekranında " yükle " seçeneğine basın ( üstteki adımdan sonra )
6. Yükleme bittikten sonra gelen tabloda " forumlar için " olanı kopyalayıp , burada mesaj yazdığınız yere yapıştırın ve mesajı gönderin.
Borcunuz 15 gayme.
Yanlış görmüyorisem ! fiş/konnektör yok yahut gömülü , bağlantı cıvataları sökük/düşmüş/perçinli/kılıfla tutturulmuş .
Özetle dooğru servis/ iyi usta bulun , abartılı iş değil , çok el emeği tutmaz sanrım.
halletim saol :D o tarafda vida yomuş ondan yapamamıştım öbür taraf vidalıymış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)