Merhaba değerli motosiklet sever dostlar.
İşi bilen ustalardan bir takım bilgilere ihtiyacım var. Motosikletimle geçen ay yapmış olduğum kazadan sonra, motosikleti anca toplamaya karar verdim. Kaza kırmızıda geçen bir aracın bana sağdan çarpmasıyla oldu. Çok şükür bir şey yok bende. Tek sorun motorda. Egzozun tüpü koptu. Böylede çalışıyor tabi katalizör olduğundan fazla sıkıntı yok. Grenajları zaten yenisini alacağım. Tek sorunum motosikletle bu haliyle biraz gezeyim dedim. Kısa sürede hemen hararet yapıyor. Baktım radyatör yamulmuş. Fanda çalışmıyor. Bugün fırsatım oldu motosikleti söktüm. Radyatör sıvısı tamdı bir sorunu yoktu. Sökmeden önce baktım. Söktükten sonra tüm radyatör kanallarını kontrol ettim, her kanal açık yamulmaktan dolayı tıkanmada yok. Fanı düz aküye bağladım şu an fanda çalışıyor. Radyatörü geri takıp sıvısını koyup tekrar çalıştırdım motoru, hava yapmasın diye çalışırken de su ilave ettim. Yine hüsran, yine hararet yaptı. Devir daim hortumlarının radyatöre bağlantısına bakıyorum, su borulardan geçiyor. Yani borular baya sıcak hani geçmese radyatör ve hortumlar nasıl ısınacak anlayacağınız durum baya kafamı karıştırdı. bana yardımcı olabilecek bir babacan usta aranıyor bu konuda Şimdiden teşekkürler.
EK:- Motosiklet marka modeli: CF MOTO 150NK