Güvenilir bir ustaya-özel servise-ihtiyacımız var
Reklamlar
-
29 Haziran 2006, 14:25
Merhaba,
150'lik Suzuki Burgman'ımızın ufak bir servis işi var. Her zaman gittiğimiz suzuki servisi çok yoğun olduğundan işimiz ertelendi. Ancak tatile çıkacağımız için işimiz de acele. Bu yüzden ne zamandır aklımda olan bir soruyu sormak istedim.
Motoru aldığımızdan beri bir özel servis arıyoruz. Yani Suzuki yetkili servisi değil, ama maxiscooter'lardan anlayacak iyi bir usta. Eminim burada bu konuda çok tecrübesi olan arkadaşlar vardır. Bana tavsiyede bulunabilirseniz ve özellikle Avrupa yakasında iyi bir usta adresi verebilirseniz yarın işimizi hallettirmeyi düşünüyoruz.
Şimdiden teşekkürler...
Bulaştın mı bırakamıyorsun motosikleti!
Reklamlar
-
29 Haziran 2006, 14:30
Özel usta değilim ama senin motorun resimlerinden ekler misin? Çoğu kişi merak ediyodu geçen gün
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
29 Haziran 2006, 15:28
Tabii, bir ara eklerim. Ama önce şu özel ustayı bir bulayım;)
-
29 Haziran 2006, 15:57
gerek kalmamış. silelim...
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
29 Haziran 2006, 16:08
pursue adlı üyeden alıntı
Merhaba,
150'lik Suzuki Burgman'ımızın ufak bir servis işi var. Her zaman gittiğimiz suzuki servisi çok yoğun olduğundan işimiz ertelendi. Ancak tatile çıkacağımız için işimiz de acele. Bu yüzden ne zamandır aklımda olan bir soruyu sormak istedim.
Motoru aldığımızdan beri bir özel servis arıyoruz. Yani Suzuki yetkili servisi değil, ama maxiscooter'lardan anlayacak iyi bir usta. Eminim burada bu konuda çok tecrübesi olan arkadaşlar vardır. Bana tavsiyede bulunabilirseniz ve özellikle Avrupa yakasında iyi bir usta adresi verebilirseniz yarın işimizi hallettirmeyi düşünüyoruz.
Şimdiden teşekkürler...
selam iyibir usta istiyorsan 0216 481 06 60 Caner i ara, halil numarayı verdi dersin, yapacağı genel bir kontrol varsa halleder, ama hile hurda olmaz güvenebilirsin
-
29 Haziran 2006, 16:19
Krom, sen ne diyecektin merak ettim?
-
29 Haziran 2006, 16:21
dostum zaten özel mesajdan atmıştım. bakabilirsin.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
29 Haziran 2006, 16:37
Ok Krom, aldım mesajı.
Cool moto ve halilertan, çok teşekkürler. Değerlendireceğim bu numaraları da.Ekstra önerilere de açığız Avrupa yakasından.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler