Yine, yeniden mükemmel bi iş çıkarmışsınız... Elinize sağlık.
Yeriniz tam nerde ziyaret edip bi çayınızı içmek isterim
yapım aşamalarını paylaşmıyor musunuz artık?
Böyle çalışmaların Türkiye'de yapıldığını görmek çok gurur verici Elinize, emeğinize sağlık muhteşem olmuş
Malesef. Bir kac seviyesiz yorumdan sonra fazladan is yukunden kurtulup sadece biten hallerini paylasiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Dm olarak hatirlatir misin dostum tarif edeyim yeri
Çok yakışıklı bir şeye benziyor, elinize sağlık.
Motorun ustune o arkadas cikana kadar her sey cok mukemmel gorunuyordu😃😃😃
Hay maşallah! Hakikaten parmak ısırtan işler çıkıyor elinizden. Elinize kolunuza sağlık... Hep gavur mu yapacak değil mi
HYO-GT250R
İstanbul
Şimdi bir şey soracağım, saçma bir soru ise çok makaraya almazsanız sevinirim
Zamanı geldiğinde (yazar burda para pul durumlarından bahsediyor) bir projede ben yapmak istiyorum.
Merak ettiğim iki şey var sele hakkında, birincisi istediğimiz tip düz sele takmak için şasi de oynama icap ediyor. Bu da daha dik olan kuyruğu aşağıya almak demek, bu bir zaaf oluşturur mu?
Ikinci de, özellikle cafe tipi motorlarda ince seleller görüyorum, bu ince seller sürüşte sorun olmuyor mu?
Ayrıca motor çok estetik bir makina olmuş, bu modern cafe-modern scrambler lar çok hoşuma gidiyor, ellerinize sağlık.
Ilk olarak kuyruk da olsa sasede oynama yapmak herzaman kritik bir olaydir. Eger imkan varsa bu islemin metalin yapisina gore ya oksijen ya da gazalti kaynagi ile yapilmasini, yoksa hic mudehale edilmemesi gerektigini dusunuyorum.
Ince sele takilmasi suruse etki etmez. Tek eksi yani eskisi kadar ergonomik ve konforlu olmamasi
Mehmet ali abi ya efsane olmuş valla. O deri bitirdi beni. Çekimler de baya güzel olmuş
yine yeni yeniden süpersonic bir çalışma olmuş
emeğinize sağlık
fotoğraf ekleyebilir misiniz özellikle depoyu ayrıntılı çekerseniz sevinirim
tüm fotolarda sönük kalmış ama işçilik muazzam orada
Türkiye'de görmeye sevindiğim bir proje olmuş. Oysaki hep instagramda yabancı sitelerde görürdük. Gerçekten çok güzel olmuş. Diğer projelerinize hiç benzemiyor. Fevkalade. Elinize ve emeğinize sağlık
Yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim. Cogunuzun sahit oldugu gibi gecen sene basladim bu ise. Her motorda farkli bir tecrube kazaniyorum. Daha guzel projelerle devam edecegiz kismetse
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İşte bu çok güzel olmuş. Çok beğendim. İlanı da gördüm sahibinden de çok iyi olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)