SUZUKİ GS 500 BY MUTANT CUSTOMS
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ellerine sağlık. ön amortisör körükleri uzun gelmiş. o yüzden biraz yamuk duruyor. kısaltabilirsen daha iyi olur nacizane.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
haklısın bende daha fazla yamuk durmasına katlanamadım komple iptal ettim sanki böylede olurmuş gibi)
-
Çoookk iyi ateş ediyor, depodaki beyaz şerit için sedef pigmentli boya kullanılsa ayrı bir hava katabilirdi
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
ewet düşünmedim değil depodaki şerit beyaz değil titanyum metalik grisi yani sedefli fakat parlama masının nedeni mat vernik sıkmış olmam o nedenle sedef olduğu resimden anlaşılmıyor yakından bakman lazım
-
güzel olmuş
-
Önden çok şirin, farlar minyonların gözlerini benziyor
-
aLoneman adlı üyeden alıntı
Önden çok şirin, farlar minyonların gözlerini benziyor
teşekkür ederim
-
Elinize sağlık çok şirin olmuş
-
03 Temmuz 2016, 19:52
Renk ve farı beğendiğim sadece. Geri kalanı, böyle sanki tam bitmemiş böyle yarım kalmış gibi.
-
03 Temmuz 2016, 19:59
Çok cok cok guzel olmus. Ama o far bence tek olmaliydi. Ellerinize saglik.
-
03 Temmuz 2016, 20:24
ewet genelde tek far olarak cıkıyor CAFE RACER tarzı motorlar fakat çift farı özellikle yaptım diğerlerine benzemesin diye:)
-
03 Temmuz 2016, 20:50
Bence çok güzel olmuş. Güle güle bin.
-
03 Temmuz 2016, 21:51
Yapma böyle şeyler durduk yere masraf çıkartıcaksın şimdi
-
03 Temmuz 2016, 23:47
MASRAF demişken hiç ama hiç kısmadım,,liste yapsam baya bir uzun olur,tr şartlarında elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştım,tek far çift fardan 4/1 daha ucuza mal oluyordu bende ucuzuna kaçmadım)şöyle bir örnek vericem amortisör salıncaklarındaki bilyalarına kadar yeni değiştirdim gerisini siz tahmin edin artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)