Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SUZUKİ GS 500 BY MUTANT CUSTOMS

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar nihayet bitirebildiğim projeyi sizlerler paylaşmak istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------

saatimiz tamamen dijital ve parametreleri ayarlanabilen cinsten bağlaması biraz zor oluyo ama deger)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

depoyu henüz takmıştım üstten görünüm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

kronoloji biraz karıştı ama neyse ..boya sonrası sergisi,,,yine motor üzerinde amortisör yayı fren kaliperleri,ön far çerçeveleri motor bağlantı elemanları da maviye boyadım arkadaşlar,

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

artık dışarı çıkma zamanı geldi
    lastiklerimiz bitirim demii)
    http://www.yukleresim.com/images/2016/07/03/5cc3dc56db00d7986e42a45f39625fd9.md.jpg

artık bu tamam yeni projem için satın aldığım bandit 1200 için start verebilirim gs 500 ü inşa ederken çok keyif aldım nedense bitince boşluğa düşüyorum sanki bu süreyi kısa tutmak için bir boğa yakalayıp evin kolonuna zincirledim)
    GP500-1st, The-Rock, okican ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    ellerine sağlık. ön amortisör körükleri uzun gelmiş. o yüzden biraz yamuk duruyor. kısaltabilirsen daha iyi olur nacizane.
    erkanrdm bunu beğendi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

haklısın bende daha fazla yamuk durmasına katlanamadım komple iptal ettim sanki böylede olurmuş gibi)

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Çoookk iyi ateş ediyor, depodaki beyaz şerit için sedef pigmentli boya kullanılsa ayrı bir hava katabilirdi
    erkanrdm bunu beğendi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

ewet düşünmedim değil depodaki şerit beyaz değil titanyum metalik grisi yani sedefli fakat parlama masının nedeni mat vernik sıkmış olmam o nedenle sedef olduğu resimden anlaşılmıyor yakından bakman lazım

Motosikleti
    Hornet 650
    güzel olmuş
    erkanrdm bunu beğendi.

Önden çok şirin, farlar minyonların gözlerini benziyor

Alıntı aLoneman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önden çok şirin, farlar minyonların gözlerini benziyor
    teşekkür ederim

Elinize sağlık çok şirin olmuş
    erkanrdm bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    Renk ve farı beğendiğim sadece. Geri kalanı, böyle sanki tam bitmemiş böyle yarım kalmış gibi.
    erkanrdm bunu beğendi.

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok cok cok guzel olmus. Ama o far bence tek olmaliydi. Ellerinize saglik.

ewet genelde tek far olarak cıkıyor CAFE RACER tarzı motorlar fakat çift farı özellikle yaptım diğerlerine benzemesin diye:)

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence çok güzel olmuş. Güle güle bin.
    erkanrdm bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yapma böyle şeyler durduk yere masraf çıkartıcaksın şimdi

MASRAF demişken hiç ama hiç kısmadım,,liste yapsam baya bir uzun olur,tr şartlarında elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştım,tek far çift fardan 4/1 daha ucuza mal oluyordu bende ucuzuna kaçmadım)şöyle bir örnek vericem amortisör salıncaklarındaki bilyalarına kadar yeni değiştirdim gerisini siz tahmin edin artık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)