ben de taksammıki rokko'ya ? benim filtre koltugun altında ama. o nasıl olcak? o filtrenin takılan yeri iptalmi oluyo?
ben de taksammıki rokko'ya ? benim filtre koltugun altında ama. o nasıl olcak? o filtrenin takılan yeri iptalmi oluyo?
muratgergerli sagolasın ben farklı 1 çözüm buldum
motorun üzerideki hortumun içine az kullanılmıs para bandı sıkıstırdım
hortum sert ve kalın oldu dolayısıyla yeni acık hava filitrem cuk oturdu kelepçeyle sıkıstırdım sorun kalmadı yinede yardımın icin sagol
tipik TÜRK aklı ATAM boşuna dememiş 1 türk dünyaya bedeldir..
burada bir sürü filtre var. hepsi motosiklet için...
http://fahrzeugteile.listings.ebay.d...istingItemList
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hocam acık hava filitresi yaz ın çok harıka fakat kısın hiç tavsiye etmem benim gibi 40 km ye mahkum olursunuz motor cekmiyo 40 km yi geçince yıgılma yapıyo benden sölemesi
arkadaşlar bende acık hava filtresi taktım windy me yakıt km de 100 ykr ye çıktı ses mükemmeldi performansda ii önceden 8000 devirde 100 km görüyosam filtreden sona 8000 devirde 110 gördüm
bunlar güzel fakat biz öğrenciyiz cebimizi yakmaya gelmez bende söktüm şidi km si 80 ykr ye biniyom motoruma
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
bende filtre arıyom ıst nerde bula bılırım bızım aksesuar kısmında vardı otomobıl ıcın ama ellerıde kalmamıs yanı gec kaldım sımdıde aranıp duruyom kadıkoyde buldum ama ımkansız gb avrupa yakasında nerde var ? bılen alan
selam arkadaşım ben pazartesi aldım ama daha kullanmak nasip olmadı avrupa yakasında mecidiyeköyde emniyetin hemen arkasına motti diye biryer var oradan alabilirsin http://www.motogiyim.com/main/produc...&sub_cat_ID=54 dende bakabilirsin kolay gelsin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Ya Arkadaşlar Bende 125 agk Var Yanlız ses kalın Gelsin Diye Filitre'i Süngeri felan çıkardım ses çok ii yanlız hızda etki edermi veya yakıtta ve motor'a karşı baaayyaa risk alıyormuyum çıkarmakla ? lütfen acil cvp ona göre geri takacam
Şimiden Tşk
Filitre aparatının içindeki süngerin görevi;
filitre içine giren havanın karbüratöre gidişi esnasında temizlenmesi
ve havanın içinde olabilecek tozları (kiri-pisliği) arındırmasıdır..
Eğer bu süngeri çıkartırsanız;
karbüratöre giren havanın tozlu (kirli) olmasına
sebep olursunuz ki bu da bir süre sonra motorunuzda ciddi bir
performans düşüklüğüne ve
ilerleyen zamanda da kitlenmesine ön ayak olursunuz..
Yani o çıkardığınız süngeri en acil tarafından "yerine tekrar takın" derim..
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
benim ybr de var canavar walla motora hiç bi zararı yok arkadaşım 18000 km boyunca açık hava filtresi kullantı motoru bir kere bile tık demedi motora zararı yok Antalyada Eski sanayide Nerse de bulabilirsin hava filtresini....
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
sağolun peki benzin'de fazla yakma gibi bi problemi olurmu bide yanıtlarsanız çok ama çok sevinecem gerçekten sağolun
herkese merhabalar...daha öncede sormuştum ama tam cevap alamamıştım....
zat 150'ye uygun filtre varmıdır acaba...
diğer motorların filtre'leri hakkında bilgi sahibi değilim,bazı resimlerde gördüm...filtre egzostun üstünden biyerden çıkarmışlar felan....
zat 150'ye hiç performans filtre takan oldumu acaba? hani parça uydurmak derlerya...o şekilde...
teşekkürler...
(daha önce murat gergerli'de yardımcı olmuş ve yorum yapmıştı;sanırım yine bana o yardımcı olacak. ama geçen sefer konu başkaydı)
ayber abi bizim arkadaş ozan 150 zc ye taktı ama memnun kalmadım diye yakınıyodu seninkine de uygun vardır girişleri önemli bağlantı yeri 38cm diye hatılıyorum sen yine de bakarsın . .
Arkadaşım eğer filitrenin içindeki havayı süzen süngeri çıkarıpta kullanırsan;
problemi ve başına açılacak dertleri yukarıdaki mesajımda yazmıştım..
Ve bu şekilde devam ederseniz zaten motosiklet düzensiz çalışacak..Yakıt fazlalığı da cabası tabi..Yani yakıtta fazla harcar..Çekişte düşer..Sadece motosiklet gaz verince bağırır ama gitmez..
Ayar yaptırmak ve süngerii tekrardan taktırmak gerekir..
Ayberk abim..
Daha önce cevap yazmışımdır, fakat senin problemin nedir?Ben ona ne şekil cevap yazdım..Hatırlayamadım vallahi..Kusura bakma...
Şimdiki soruna gelince de;
Evet..Zat150'ye performans filitresi taktırabilirsin..Fakat taktırınca hava ayarını (karbüratör ayarı) yaptırmalısın..
Piyasa da senin makinaya uygun filitreler vardır..
Performans filitreyi taktırırken herhangi bir parça veya ek aparat takmanıza gerek yok..
Filitrenin bağlantıları Zat150'ye uyar bence..
Yalnız şunu belirteyim abim..
Eğer şimdi taktırmayı düşünüyorsan bence gerek yok gibi..Malum kışa girdik..
Filitre açıkta olacağı için yağmur veya çamur gibi etkenler motora zarar verebilir.Anlatabildim mi?..
sevgili dostumuz; muratgergerli.... sen olmasan biz naaapardık?
iyiki varsın...
Ne demek abim..
Estağfurullah..
Bildiğini saklamak bence insani bir davranış değildir..
Yanlış bilgi vermemeye en azami şekilde dikkat ediyorum.
Umarım yanlış yönlendirme yapmamışımdır..
Sen yine de bir kaç motosiklet yedek parçası satan yerlerden baktır..
Senin Zat150' ye uyan filitreler bulunması gerekir..
MuratGegerli Kardeş Sağol Gerçekten Yanlız Bir Sorum Daha Olacak Kusura Bakmassan 125 AGK için Hafa Filitresi VArdır Güzel Ses Vermesi İçin peki Benzin Sorun Deyil'de gene Aynı Motor'a ciddi Zarar Verebilirmi. Ciddi Zarar Verir Dersen Egsoz Delecem Kafaya koydum..Teşekkürler Şimdiden
Motor Yazım://Nedenimi Var..!//
arkadaslar honda today için warmıdır nereden temin edebilirim bunu bi yardımcı olrmusunuz ltfn..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)