Ya arkadaslar ben motorun yagına bakcamda bi turlu cozemedim su işi.Yag cubugunu cevirip acıyorum ama sadece 5-6 bilemedin 7cm lik bi plastik cubuk cıkıyo.Bu hepsinde aynı mı yoksa benimkinde mi bi anormallik var
Ya arkadaslar ben motorun yagına bakcamda bi turlu cozemedim su işi.Yag cubugunu cevirip acıyorum ama sadece 5-6 bilemedin 7cm lik bi plastik cubuk cıkıyo.Bu hepsinde aynı mı yoksa benimkinde mi bi anormallik var
Yağ çubuğu öyledir , çubuğu açacan silip aynen takıp sıkacaksın
Çubuğu yeniden çıkarttığında yağ seviyesi tırkıklı bölümün ortasında olmalı !
Mengu16 gayet güzel anlatmışsın başka söze gerek kalmamış tebrikler.
mengu16 saolasın ya bi an kimse bisey yazmıcakmıs gibi geldi
Yağ çubuğunu sıkmıyorsunuz önce orta sehpa ya alıyorsun motoru ve düzlükte olmasına dikkat ediyorsun tercihan sabah binmeden soğuk motorda kontrol etmekte fayda var tüm yağ kartere süzülmüşken. Yağ çubuğunu çıkarıyoruz her tarafını güzelce temizliyoruz sonra çubuğu tekrar yerine sokuyoruz (vida gibi sıkmadan) tekrar çıkartıp baktığımızda çubuğun yağa bulaşmış en üst noktası yağın seviyesini gösterir bu seviye max' yazısını aşmamalı min' altına düşmemeli
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Duffy saol.He bu arada BURGMAN 400'e de bayılırım yani süpper secim
maxx75 rica ederim seninde bundan sonra Burgman'ın olsun inşallah
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
allah herkese istediği motoru nasip etsin.
japondan şaşma,çine bulaşma........
Aminmutluemlak adlı üyeden alıntı
merhabamaxx75 adlı üyeden alıntı
hosgeldın....
bırsey dıkkatımı cektı avatarında kullandıgın
gelly marka scooter o motoru bır ılanda gormustum yenı satın aldım galıba
yanılıyormuyum.?? motorunun goruntusu cok hoş bence benımde 125cc gelly marka scooter ım var...ama ben pek memnun degılım o yuzden suan kymco nun 110 cc sup modelını kullanıyorum...
AMİN....mutluemlak adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
Sahibinden.com da gorduysen dogru tahmin ama o ilanıda biz vermistik.Ugrasıcak vakit olmadıgından ilanı geri cevirdik.Aslında bikac teklif vardı o zamanlar(takas) keske degerlendirseydik ama sırf tipi icin kimseye yanasmadık.Onlarda tipini cok begenmişlerdi heralde .Motor o zamanlar abimindi ama son zamanlarda hergün uzun yola gitmeyecegini anladı ve simdi ben kullanıyorum o da baska bisey almayı dusunuyo.Motoru aldıgımız zaman 13.000 km'deydi.Motorunu tekrar toplattırdık ama bu seferde karburatorde sorun var galiba.Hız 50km'yi buldumu gazı kesmeye baslıyo gerci orta seviyedede aynı sorun var.Tam kalkısı yapıp gidiyorum biraz gaz verip hızlanıyim diyorum ama gazı yemiyo illa kokune kadar bascan.Ama kokune kadar bassan bile 50ye 60a anca geliyo ve gazı kesiyo daha yukarı cıkmıyo.Acaba karburatodenmidir diye bi icini actım baktım baktım hic bi ayar vidası falan goremedim.Bu sorunun ne oldugunu tahmin edeneler bi kac cozum onerisi sunarlarsa bana sevinirim. He bu arada adaşız galibaa(BATUHAN).Tesadüfe bakk BURGMAN için:AAMİİİİİİNNNN
şaka gıbı ama benım gelly scooter'dada aynı sorun varmaxx75 adlı üyeden alıntı
bır kez yaptırdım 4 ay kullandım yıne arıza yaptı suan garajda yatıyor....
sen tamır ettırmeyı dusunuyorsan teknık servısın numarası vereyım sana UMC motor ılgılenıyor gelly markası ıle...bılgın olsun
Aaa cok iyi olur...İnşallah yakındır...Benim sorun karburator diyaframından galiba.Yırtılmışş meret.Bugün onu aradım ama tam bi sonuc elde edemedim.belki seninkide karburator diyaframındandır Bi de ayıp olmassa ne kadara neresini yaptırdıgını sorabilirmiyim.Gidip kazıklanmıyalım
gelly markası ıle UMC motor ılgılenıyor yer kavacıkta bıldıgım kadarı ılemaxx75 adlı üyeden alıntı
0216 425 44 72
0216 465 10 07 umc motor alı usta
bu numaraardan ulasabılırsın
ben enson 30ytl masraf yaptım arıza yenıleyınce artık
ugrasmaktan sıkıldım....
sana kolay gelsın
Cok tessekkur ederim verdigin bilgiler icin saolbatuhan35 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)