Beyler, motora yeni select 12 7a akü aldım. 90 tl. Ama aküyü düşürüp deldim ve jeli akdı biraz. Simdi bidaha 80 tl vermektense elimde birtane
12v7a ttec Ups aküsü var. Bu aküyü taksam çalistirirmi.
Beyler, motora yeni select 12 7a akü aldım. 90 tl. Ama aküyü düşürüp deldim ve jeli akdı biraz. Simdi bidaha 80 tl vermektense elimde birtane
12v7a ttec Ups aküsü var. Bu aküyü taksam çalistirirmi.
Motor küçükse takılır takılmasına da uzun ömürlü olmaz. Anlık akım UPS akülerinde düşüktür. Ayrıca ups akülerinin terminalleri fişlidir, moto akülerin ise vidalı.
o aküler sabit gerilimle şarj oluyor genelde. motor bunu veremez. patlayabilir bile. takma.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
çalıştırmasına her türlü çalışır ama kullandıkça zamanla batarya bozulur. telefon bataryasıı gibi düşün sürekli şarjda tutarsan batarya şişer ve şarj olmamaya başlar zamanla.
Biraz amperli olsun 8 tane kalem pil bağlasan bile olur..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bu sorunun cevabı banada lazımdı kendi projem için akü.aroyodum ama baya küçük olması lazımdı gittim elimde alcağım kuru akünün ölüsüyle honda servisine dedim ben bu aküyle cup çalıştırabilirmiyim adam neden olmssın bizde artık hep kuru akü takıyoz çin motorlarabakımsız dertsiz diyed dedi yani neden olmasın
Sallamak serbest .... 8 tane 1,5 volt 1 amper pili seri bağlarsan 12 voltluk 1 amperlik akü elde edersin. Motor çalışmaz. Paralel bağlarsan 1,5 volt 8 amperlik amper lik akü elde edersin motor yine çalışmaz. 12 volt 7 amperlik bir bataryayı 1 amper 1,5 voltluk pillerden elde etmek için 56 adet pile ihtiyacın var. 8 x1,5 voltluk seri bağlı gruplardan 7 tane yapıp bu grupları da paralel bağlamalısın.
pil le motor calistirmayi ne siz soylediniz ne de ben cevap verdim. Benim bilmek istediğim anlik akim cekiminde kuru aku ile sulu aku arasindaki fark
Veya 2 tane kuru aku baglasam olurmu
tak gitsin 3 yıl degil 2 yıl gider 70 tl yerine internette kutup başları değişik piyasaya satılan akü alır başlarınıda uydurdunmu 35 tl e temiz olur ben çok motora taktım ne patlayanı gördüm nede hemen öleni . TAK GİTSİN
MOTOSTONE SİNİRLİ TAMİRCİ
( ----SCOOTER DÜŞMANI----- )
Beyler taktim farkli aküyle calistirip 10 km gittim. Stop ettim Çalısmayi geç Korna anca çaldı. Merak ettiğim acaba şarj etmiyomu acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)