Honda NC700x Evans Dönüşümü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel günlerde kullanın diyerek bu eklediğiniz antifirizin farkı nedir bilgilendirirmisiniz?..
zira 1 lt antifiriz 15 lira bütün motorlara yeter işçilik desen 15-20 dk sürer... 180 tl lik ne özelliği var merakta kaldım :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
güzel günlerde kullanın diyerek bu eklediğiniz antifirizin farkı nedir bilgilendirirmisiniz?..
zira 1 lt antifiriz 15 lira bütün motorlara yeter işçilik desen 15-20 dk sürer... 180 tl lik ne özelliği var merakta kaldım :D
katılıyorum ne gerek var okaa paraya
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Bu ürünün içinde su yok antifreez lerde genelde alkol yada glikoz tarzı kimyasallar ve %50 saf su bulunur bu da korozyona metal varsa paslanmaya kaynama derecesinde genleşmeye bu nedenle radyatör ve borularda basınca sebep olur su pompasının zamanla tıkanmasına ve yüke maruz kalmasına sebep olur bu üründe böğle sorunlar olmaz eski Laptopa SSD disk takmak gibi düşünün ;) genelde haralet sorunu olan yüksek basıncta calışan rali aracları yada ağır sanayi araçlarında kullanılır TR de yoktu uzun zaman önceden biliyordum min 20 yıl ömrü var motoru da satmayı düşünmediğimdem uygulamak mantıklı gelir diye düşündüm.
Ayrıca BP n,n nc için önerdiği antifrezi saf su ile birlikte 3,5TL, 15 tl verdiyseniz birde içcilik verdiyseniz ki yılda bir değişmesi gerek zaten sizin için çok avantajlı 180 TL ürün işçilik herşey dahil...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)