Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KTM SERVİS PROBLEMİ

REKLAM ALANI

Ne idugu belirsiz yeni yetmelerce ve degersiz konuların sıkça paylasildigi su gunlerde KTM kullanan kullanmayan olsun cok bilgilenecegini dusundugum konu. Hem aylar sonra durum hakkinda bilgi paylasimi yaptiginiz icin hem de takibi birakmayarak isin pesinde kostugunuz icin tesekkur ve takdir ederim.
    byanmaz bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    The Best - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09 2017 tracer9 2022
    Selamın aleyküm cümleten.
    Motorum 29 hazirandan beri serviste kafayı yemek üzereyim...
    giderken arka teker kitledi .ondan önce düşük yağ basincı hatası verdi ve motorun ısısı arttı saga cekeyim derken teker kitledi
    ustaya götürdüğümde sanzıman kitlemis dedi hala garantiden bekliyoruz daha 10.000 deki motor kafayı yemek üzereyim gerçekten
    bunun bi yasal suresi yokmudur ? isin tuhafı bakımı daha yeni yaptırmıstım spormotoda...
    Ustanın dediği tek şey mail attık bekliyoruz onaylanırsa çıkarıcam diyor....
    29 hazirandan beri bekliyorum bi maile cevap gelmesi ne kadar uzun sürebilir sizce bu iste baska birseymi var ?

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Elinizde 29 haziranda motoru servise teslim ettiğinize dair bir belge var mı?
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Bakım işlememe olayının aynısı benimde başıma geldi. Ben spormotoyu baya bi sıkıştırdım. Servis müdürü bir beyefendi aradı, kusura bakmayın biz burdan işleyeceğiz dedi. Ha inandim mı? Tabii ki hayır.
    KTM alacaksanız servis yokmuş gibi düşünün. Hele Antalya servisi tam bir bisikletçi. Önümüzdeki sezona Duke 390 almayı planlıyorum ama o servisle devam ederlerse hayatta almam. Adamların umurunda bile değilsiniz.
    byanmaz bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Spormoto denen simsarlar yüzünden KTM yi sattım. Buz gibi soğuttu adamlar KTM den. Tam simsarlar.. Çok tehlikeliler. Adamlardan Sıfır parça aldım, parça üzerinde üretim çapağı var.. Kargoyu teslim alır almaz aradım ama kabul etmediler.. Kargocuya tutanak tutturmanız gerekli dediler. Kurye ise öyle birşey yok ödemesi yapılmış dedi. Hatta isterseniz gelin şubeye müdürümüz ile arayalım beraber spormotoyu dedi. Durumu aynen spormotoya ilettim geveleyip durdu. Yahu 75 TL lik bir parça için spormotoya yakışıyor mu? Ben utandım yeminle.. O kadar utanmaz ve o kadar dalaveracılar ki, 70 lira için yaptıkları utanmazlıkarına ben utandım onların adına.

Tamam KTM iyidir, hoştur, eğlencelidir, standartları yüksektir ama spormoto gibi bir talihsizlik söz konusu iken KTM leri listenin yarı fiyatına verseler almam.
    byanmaz bunu beğendi.

Motosikleti
    V-Strom 650
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinizde 29 haziranda motoru servise teslim ettiğinize dair bir belge var mı?
    aynen, teslimde bir servis fişi aldıysanız tamir süresi 20 günü geçtiği için para iadesi alabilirsiniz bildiğim kadarıyla. Tanıdık bir avukat varsa ya da mevzuat okuyacak sabrınız varsa işe koyulabilirsiniz.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20131128-1.htm

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Spormoto denen simsarlar yüzünden KTM yi sattım. Buz gibi soğuttu adamlar KTM den. Tam simsarlar.. Çok tehlikeliler. Adamlardan Sıfır parça aldım, parça üzerinde üretim çapağı var.. Kargoyu teslim alır almaz aradım ama kabul etmediler.. Kargocuya tutanak tutturmanız gerekli dediler. Kurye ise öyle birşey yok ödemesi yapılmış dedi. Hatta isterseniz gelin şubeye müdürümüz ile arayalım beraber spormotoyu dedi. Durumu aynen spormotoya ilettim geveleyip durdu. Yahu 75 TL lik bir parça için spormotoya yakışıyor mu? Ben utandım yeminle.. O kadar utanmaz ve o kadar dalaveracılar ki, 70 lira için yaptıkları utanmazlıkarına ben utandım onların adına.

Tamam KTM iyidir, hoştur, eğlencelidir, standartları yüksektir ama spormoto gibi bir talihsizlik söz konusu iken KTM leri listenin yarı fiyatına verseler almam.
    ben de aynı fikirdeyim. servis organizasyonları zaten çok dağınık. istanbulda bile her serviste diagnostik cihazı ya da periyodik bakıma ait parçalar (balata, zincir dişli hatta filtre) bulunmayabiliyor. Üzerine bir de kelime oyunlarıyla, arsızlığa ve anlamazlığa vurarak üste çıkmaya çalışıyorlar. adama 3 aylık akü bitti diyorum. motoru yatırmadığını ne bileyim diyor. motor yatsa bile akü hatalı değilse şarj tutar diyorum, motoru yatırmadığım her gün 70 km yol yaptığım 3 ayda bir periyodik bakıma gelmemden belli diyorum. Ben senin için demiyorum, başkası için diyorum diyor. E başkasının değil benim akü bitti diyorum arkasını dönüp gidiyor.
    Dediğim gibi, eğer böyle olmasa, aldıklara paranın gerektirdiği özeni gösterseler, yine yarım saat işçilik için 150 lira işçilik vermeyi kabul ederim. ama hem bu parayı alıp hem de özensiz davranıyorlar.
    3. motorum bir ktm olmayacak orası kesin.

The Best - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09 2017 tracer9 2022
    Elimde belge yok zatende vermiyorlar elektronik olarak atiyoruz felan diyorlar hersey kayitli zatenki aksini solerlerse herturlu kanitlarim. cok az zaman kaldi yasal yola bas vurucam yakinda

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)