Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache RTR 150

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    Merhabalar Arkadaşlar

Yeni motor aldım 2 aydır kullanıyorum yeni başladım yani
    Şu sıralar motoru kaldırırken stop etmeye başladı.Bu durum tecrübesizliğimden kaldırırken debriyaj ayarını yapamamadan kaynaklanmıyor başka arkadaşlarda denedi aynı şekilde kaldırırken motor boğuluyor ve stop(istop) ediyor.Bana debriyajı veya başka bir zıkkımı bozdum gibi geliyor birde sizlere sorayım dedim

Teşekkürler
    Cihad Yıldız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Jikleyi açık falan unutursanız öyle olur. Konu tamamen debriyaj ile alakalı. Boşa alınca gaz verince, motor gaz yememezlik yapmıyorsa tamamen debriyaj ayarı ile alakalı
    chdyldz bunu beğendi.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Rolanti de çalışıyorsa sıkıntı yok. Ama kaldırırken istop ediyorsa debriyaj ve birazda sizin acemiliğiniz/motora alışma süreciniz. Debriyaj aralığı herkesin motoskletinde farklıdır ve kişiler zamanla motoruyla bütünleşir. Bir başkasının motorunu denerkende istop ettirmek normaldir. Arkadaşlarında bi bakıma başkası...
    chdyldz bunu beğendi.

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    cigle sürekli açık bırakıyorum sabah işe giderken çalışmıyor cigleyi çekmessem akşam işden dönmek içinde garaj çok soğuk olduğu için yine çok zor çalışıyor hep açık cigle onun için,
    Birde 2 aydır ne yağına baktım ne zincirini yağladım ama aldığım kişi bakımlarını çok iyi yaptığını falan söyledi acaba sincirindeki yağla alakalı olabilirmi

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Jikle açık motor sürülmez, motor ısındıktan sonra jikleyi kapatmak gerekiyor. Eğer kapatınca da stop ediyorsa rölanti ayarı bozuk demektir.
    chdyldz bunu beğendi.

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Jikleyi ben -5 derecede motoru çalıştırırken açıyordum. 2 dk sonra kapatıp yola çıkıyordum. Hiçbir sorun yaşamıyordum. Sizin rölanti ayarınız bozuk. Jikle açıkken motor ısındıktan sonra kalkış yapmakta zorlanır. Boğulur gaz yemez
    chdyldz bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni. racer 200
    Kardes baskin bitse motor kalkarken bagiri ama gitmez istopluk bi durum yok ortada
    Hava gaz ayarindan olabilir. Ayar bozuksa motora yük binerken boğulur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)