2013 HONDA CBR 125R ÖN CAM SESİ SORUNU
Reklamlar
-
Selamlar,bu ön cam beni delirticek kafayı sıyırmadan bi çözüm bulmak istiyorum,yüksek devirde özellikle mesela 110 sabit giderken(devir 6000-9000arası her viteste) ön camdan zıırrrrr sesini ne yaptıysam kesemedım camı tuttuğumda ses kesiliyor bunun bi çözümu bulan varmı ?
Reklamlar
-
Cıvatalar gevşemiş olabilir. onun dışında bir sıkıntı olabileceğini sanmıyorum yatma yoksa
-
Motosikletin yağını değiştir, mümkünse motul kullan.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Motosikletin yağını değiştir, mümkünse motul kullan.
Koyamadan edemeyeceğim.
-
Motorda motul 7100 var zaten her 2000kmde degisirim yagi
Civatalarla oynuyorum cok sıkıncada ses geliyo az gevsek birakincada geliyor
-
Merhaba arkadaşımda vardı ordan biliyorum motorun kafadan bir darbe aldı ise camı tutan plastik aksamdaki tırnaklar hasar görmüş olabilir bu durumu bir gözden geçir ayrıca ses büyük ihtimalle km saati ve siperlikten geliyordur bir kağıt sıkıştır siperliğin ses yapmasını böyle kesebilirsin
-
Vidaları gevşetip cam ile grenaj arasına linkteki fitilden koyup tekrar sık birde öyle dene.
http://urun.n11.com/kapi-ve-pencere-...anli-P87953641
-
😂😂😂😂😂sesli güldüm 😂😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
civataların önüne arkasına kaucuk pul koy bitsin gitsin hocam.
nalburdan al tesisatlarda kullanılanlardan. siyah hani musluk içlerine koyuluyor ya su sızdırmasın diye.
al buyur hatta;
https://www.google.com.tr/search?q=l...3%A7uk+conta&*
rahatlarsın.
kolay gelsin.
-
AdnanSim. adlı üyeden alıntı
Selamlar,bu ön cam beni delirticek kafayı sıyırmadan bi çözüm bulmak istiyorum,yüksek devirde özellikle mesela 110 sabit giderken(devir 6000-9000arası her viteste) ön camdan zıırrrrr sesini ne yaptıysam kesemedım camı tuttuğumda ses kesiliyor bunun bi çözümu bulan varmı ?
Bu sesi duyan herkese şunu söyledim,"demek ki motora kasksız biniyorsun."
Adam zincirimden şıkır şıkır ses geliyor diyor, "demek ki motora kasksız biniyorsun."
ÇÖZÜM: Honda yı arıyorsun "mühendislerle görüşeceğim" diyorsun >>> aktarıyorlar >>> buyrun nasıl yard... demeden bi güzel kayıyorsun. Daha sonrasında 2018 de camı titremeyen CBR 250RR'lar gümrükten giriş yapıyor.
-
göstergelerin altındaki vidalar gevşiyor zamanla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler