Bajaj Pulsar 200 NS Performans Dişlisi
Reklamlar
-
Iyi aksamlar,pulsar 200 ns kullaniyorum. Kalyoncuda buldugum bu performans dislisini almayi dusunuyorum link: http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-p...rka-disli-37-t acaba alan,kullanan var mi? Performansta artis oldu mu? Zararlari var mi? Ve performansi arttirmak icin baska neler yapabilirim? Tesekkurler.
Reklamlar
-
Rüzgarı arkana al +10hp
Son hız artıyo ama 6 her yerde çekmiyo onun için racing kit alman lazım
-
la zaten motorun canı ne ya, boşver performans falan filan. en ölüsü 140 gidiyo işte. yeter.
-
Kit takınca uçuyor sizde birşey bilmiyorsunuz hacım
-
Motor birinci viteste debriyajı yakmadan kalkamıyo dişliyi değiştirip daha da zorlamak niyetindesin motoru. Bikaç hafta önce Pulsar 200NS sahibi birisi yokuşta dur-kalk yaparken debriyajı yaktı. Sebebi yokuşta kalkmak için motorun çok devir istemesi. Garantiden de değiştirmemişler debriyajı.
-
6. viteste "Rahat" redline giremeyen makinaya dişli biraz mantıksız geliyor bana
Hindistandaki kullanıcılar ne yapıyorlar makinaya bilmiyorum ama 160 lara rahat çıkıyor
-
fatih. adlı üyeden alıntı
6. viteste "Rahat" redline giremeyen makinaya dişli biraz mantıksız geliyor bana
Hindistandaki kullanıcılar ne yapıyorlar makinaya bilmiyorum ama 160 lara rahat çıkıyor
Zincir dişli takımının yanısı sıra hava filtresi ve performans egsoz takıyorlar ama onlar bile 7000 devir üzeri kalkıyorlar
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Çorum İl Temsilcisi
ayzek adlı üyeden alıntı
Zincir dişli takımının yanısı sıra hava filtresi ve performans egsoz takıyorlar ama onlar bile 7000 devir üzeri kalkıyorlar
Abi planör falan mı kaldırıyorsunuz siz
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Abi planör falan mı kaldırıyorsunuz siz
Yok yavrum drone kaldırıyoruz biz git başka yerde oyna hade yorum yapmadan öncede biraz araştır..
-
ayzek adlı üyeden alıntı
hafız gerek yok bence ya, daha fazla performans isteyen paracıklarına kıysın cc yükseltsin. böyle küçük makinalardan bu denli performans istemek doğru gelmiyor bana.
-
Jemand adlı üyeden alıntı
hafız gerek yok bence ya, daha fazla performans isteyen paracıklarına kıysın cc yükseltsin. böyle küçük makinalardan bu denli performans istemek doğru gelmiyor bana.
Bencede bende etik bulmuyorum aslında zaten kendine gore 140 rahat gidiyo yeterde artar bile gerek yok
-
Yeter tabii motor guclu zaten suan bile fakat gucu biraz daha arttirsam daha iyi olacak gibi geldi,pistonlarla oynamayi da dusunuyorum bakalim,en iyisi bir ustayla konusmak. Egzoz da takmak istiyorum da nasıl durur bilemedim,onerebileceginiz uygun bir egzoz var mı?
-
Motoru eline almak istiyorsun sanırım. Kolay gelsin.
-
Sahibinden temiz az kullanılmış oynanmamış motosiklet
-
-
-
Çorum İl Temsilcisi
ayzek adlı üyeden alıntı
Yok yavrum drone kaldırıyoruz biz git başka yerde oyna hade yorum yapmadan öncede biraz araştır..
benmimki bayır yokuş dinlemez, Rölantide bile kalkar affetmez...
o yüzden dediydim hanyy
-
youtube sebastian herrera 531 yaz ne kadar bajaj pulsar manyağı ve düşük cc manyağı varsa kolombiyada yaşıyor
adamı ağzım açık izliyorum herkesede tavsiye ederim öyle bir makina yapmışki kendine tablo olmuş.bakıyorum benimde var aynısından ama onunki bambaşka özel lastikleri ve race kit olayı ile ninja 300 ve 250cclerle ciddi ciddi yarışıyor.
iletişim kurma imkanın olsa sana kitabını yazardı bajaj pulsarın
-
Tesekkurler burak,bakacagim. Ben de bir kac yerde rastladım,şu kit muhabbetine gayet olumlu sonuclar alınıyor. Burada insanlar bir kere gördükleri bir sorunu direkt ayni modeldeki tum motorlara yıkıyorlar buda yanlış yorumlara yol açıyor,attığım performans dislisi zaten 200 ns icin uretilmis motor yakma muhabbetine gecmisler :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)