nc 700x ön tekerden gelen ugultu ( acil yardım yarın muayne var )
Reklamlar
-
merhaba beyler
dün ankaradan bi nc700x aldım motor temiz fakat yolda gelirken ön tekerden uguktu gelmeye basladı bilyalardandır dedim ama bilya değil frenden ses geliyor kaliperi söktüm temizledim yagladım havları aldım hala surtuyor ne yapmak gerek bilgi olan yardım etsin .
Reklamlar
-
balatalar yeniyse aynaya sürtme yapabilir. Uğultu bundan olabilir. Bunun dışında aklıma diğer gelen seçenek rulman olabilir, yağsız kalmıştır, dönmekte zorlanıyordur, çatlak olabilir, ama baktım diyorsunuz.
-
Rulmanlar degisti balatalari zimparaladim gene taktim balatasiz surdum falan hala ayni ses var motorda
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Rulmanlar degisti balatalari zimparaladim gene taktim balatasiz surdum falan hala ayni ses var motorda
Ses probleminin kaynağını bulabildin mi hocam?
"Edeple gelen lütufla gider"
-
karacabeg adlı üyeden alıntı
Ses probleminin kaynağını bulabildin mi hocam?
herhangi bi problem yok lastik yapıyor olabilirmiş zaten alıştım artık sese duymuyorum
-
Benimde varda ondan sordum problem midir değil midir daha çözemedim. Böyle diyorsan sende bende hiç düşünmeyeyim
-
karacabeg adlı üyeden alıntı
Benimde varda ondan sordum
problem midir değil midir daha çözemedim. Böyle diyorsan sende bende hiç düşünmeyeyim
1 ay oldu motoru alalı 4000 km yi gectim eger gercek problem olsa mutlaka patlardım biyere
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
1 ay oldu motoru alalı 4000 km yi gectim eger gercek problem olsa mutlaka patlardım biyere
Allah korusun kardeşim
-
sorun cozuldu
1 takim 0 lastik alimca ses gidiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)