Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sis Lambası

REKLAM ALANI
    gky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhabalar.Çinden sipariş ettiğim sis farımın mercegi intihar etti.Acaba sadece mercegini satın alabilecegim bir yer varmıdır ? Yardımlarınızı rica ediyorum.Foto ektedir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Aynısını kullanıyorum. "Cree u5". Ne oldu ki acaba?

gky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunları zamanla sıkmak veya yapıştırıcı ile kuvvetlendirmek gerekiyor.Yolda düşmüş sanırım tumsek ten falan geçerken

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    merceğin çevresindeki krom parça titreşim çoksa gevşeyip düşmüştür büyük ihtimalle . orjinal merceği bulmak zor olabilir fakat herhangi bir camcı hallederdiye düşünüyorum , camı tutturmak için sıcak silikon ile yapıştırabilirsiniz hem su geçirmezliği garanti olur .

Motosikleti
    BAJAJ PULSAR NS150
    Kadıköyde kaan elektronik diye araştır, web sitelerinde görmüştüm 20-25 tl gibi fiyatı vardı

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    bende bundan kullanıyorum içi buhar olmuş ama oynama yok.anlamadım.birde ben bunları açtığımdan biri çakar diğeri sabir yanıyor.ikisi birden çakar şeklinde yanmıyor bağlantı hatası mı yaptım acaba

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Alıntı isfa67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bundan kullanıyorum içi buhar olmuş ama oynama yok.anlamadım.birde ben bunları açtığımdan biri çakar diğeri sabir yanıyor.ikisi birden çakar şeklinde yanmıyor bağlantı hatası mı yaptım acaba
    Bende motoruma bugün montajını yaptım. Aynı sorunla karşılaştım. Sonra jeton düştü. Önce tek tek enerji verin. İkisini de aynı modda yanarken, enerjiyi kesin. Mesela çakar modunda iken. Sonra ikisine de aynı anda enerji verin. Aynı anda yanacaklar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)