Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi #Rmw04
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mükemmel olmuş bu arada ufak birşey sorucağım bende tatktığınız göstergeden almak istiyorum ama satıcılardan net bir cevap alamadım gösterge benzi seviyesini gösteriyormu
-
Merhaba, elinize sağlık. Vintage hatları çok güzel kullanmışsınız ve nostaljik-modern bir çalışma ortaya çıkmış.
Bu arada böyle bir motoru oluşturduktan sonra, trafik ve ruhsat işleri nasıl hallediliyor. Muayenesi nasıl oluyor? Bilgi verebilir misiniz?
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
mükemmel olmuş bu arada ufak birşey sorucağım bende tatktığınız göstergeden almak istiyorum ama satıcılardan net bir cevap alamadım gösterge benzi seviyesini gösteriyormu
Evet dostum. İlave olarak N, high beam, akü şarj ve yağ basıncı uyarıları da mevcut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------
eminemre adlı üyeden alıntı
Merhaba, elinize sağlık. Vintage hatları çok güzel kullanmışsınız ve nostaljik-modern bir çalışma ortaya çıkmış.
Bu arada böyle bir motoru oluşturduktan sonra, trafik ve ruhsat işleri nasıl hallediliyor. Muayenesi nasıl oluyor? Bilgi verebilir misiniz?
Renk değişikliği için muayene ve ruhsat değişimi söz konusu sadece.
-
süpersin çok teşekkür ederim
-
Hocam ellerine sağlık. Makine ateş ediyo
-
Masallah muthis çalışma bir kac soru soracaktim
Bu depodan veya cafe racera uygun guzel bacaklarla rahatlikla tutulabilecek bir depo onerebilir misiniz ve bu depoyu nerde bulurum fiyati nedir ?
Ayrica bu taktiginiz gidon tam olarak ne diye geciyor masa baslarina baglanan ve gidon turu nasil manevra kabileyeti olarak ?
-
Emreaygn adlı üyeden alıntı
Masallah muthis çalışma bir kac soru soracaktim
Bu depodan veya cafe racera uygun guzel bacaklarla rahatlikla tutulabilecek bir depo onerebilir misiniz ve bu depoyu nerde bulurum fiyati nedir ?
Ayrica bu taktiginiz gidon tam olarak ne diye geciyor masa baslarina baglanan ve gidon turu nasil manevra kabileyeti olarak ?
Bu depoyu k1100ltden cıkma olarak 500-750 tl civarına bulabilirsin sanırım. Gidona gelince ebayde clip on handle bar olarak aratırsan karsina cikacaktır
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Mükemmel bir makina. Kusursuz işçilik.
Tebrik ederim.
Eski halini de görebiliyor muyuz?
Plaka bizim bura, mekan neresi?
http://opensproject.blogspot.com.tr
-
Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık. Her soruya cevap verip yardımcı olmanız da çok güzel. Genelde söylemek istemezler nereden nasıl temin ettiklerini
-
-
muazzam bir proje olmuş elinize sağlık.
-
-
Takasa giriyomusun
-
El7is adlı üyeden alıntı
Mükemmel bir makina. Kusursuz işçilik.
Tebrik ederim.
Eski halini de görebiliyor muyuz?
Plaka bizim bura, mekan neresi?
Actigim konulardan birinde eski resimleri olacak.Su anda ne telefonumda ne de bilgisayarımda mevcut degil malesef. Plaka Mersin evet fakat Adana'dayız
Tige-R adlı üyeden alıntı
Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık. Her soruya cevap verip yardımcı olmanız da çok güzel. Genelde söylemek istemezler nereden nasıl temin ettiklerini
Eyvallah dostum. Saklayacak bir durum yok. Ne kadar cok kisiye ulasırsa o kadar fazla goruruz bu projelerden
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:21 ----------
El7is adlı üyeden alıntı
Başlık K100, K1100?
100 lük motor sandım.
Yurt disinda bu sekilde adlandırıyorlar k1100'u. Gore gore de yer etmis bende
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Mehmet Ali abi efsane oldu. Vallahi bayıldım. Sahibi çok şanslı. Arkadaşlar bu arada motosiklet iki kişilik, arkası takılır çıkarılır(günlerce uğraşmıştı bunun için )
Öyle güzel ve yardımsever bi abi ki, bu kadar işinin arasında telefonda benim onca soruma cevap verdi. Tekrardan ellerine sağlık abi.
-
Sen bu isin pirisin.
Eline emegine saglik usta cidden vakit ayirdigin belli oluyor
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Mehmet Ali abi efsane oldu. Vallahi bayıldım. Sahibi çok şanslı. Arkadaşlar bu arada motosiklet iki kişilik, arkası takılır çıkarılır(günlerce uğraşmıştı bunun için
)
Öyle güzel ve yardımsever bi abi ki, bu kadar işinin arasında telefonda benim onca soruma cevap verdi. Tekrardan ellerine sağlık abi.
seta34 adlı üyeden alıntı
Sen bu isin pirisin.
Eline emegine saglik usta cidden vakit ayirdigin belli oluyor
Eyvallah arkadaslar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
sırada ne var çok merak ediyorum
-
ewet memet ali abi bütün övgülere yaraşır olmuş,, sana sanatıyla bütünleşen insan diyorum,,,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)