Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 151Rs Çekişten düştü Lütfen yardım (1500km)

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar..

Motorum (151RS) şuan da 1500 km de ve yaklaşık 700'üncü km'den itibaren motorumun çekişten düştü ve çok fazla yakmaya başladı.. ani gaz yaptığımda sanki motor boğuluyormuş gibi ses çıkartıyor ve sonradan da ses düzeliyor.. sürekli motorumla ilgileniyorum bakımı zamanında (500km) yapıldı.. gıcırtı yaptığından dolayı kayışımı değiştirdim.. her hafta hava filitresini temizliyorum 2 tane var. sürekli hava filtremin yanında benzin gibi bir sıvı birikiyor azda değil (servise göre normal).. bosh marka buji aldım.. en son servise götürdüğümde rolanti kendi kendine yükselip düşüyordu ama herzaman değil belli aralıklarla..servise gidiyorum bana herşey normal diyor canavar gibiymiş... bulunduğum ilçede 1 tane servis var ondan başka kimseyede gidemiyorum. hergün rampa inip çıktığım için acaip huzursuzluk veriyor.. lüften bana yardım edin.. eğer gerekirse msn adresim : code_name_jackal@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    rodaj sürsince söylenenlere Harfiyen uydun mu?

zaten köy yolunda olduğum için 20-60 arasında gitti geldi hiç 90-100' ü görmedi geçen bi deneyeyim dedim onda da çok uzun sürede 90 çıktı acaba ibrededemi sorun var :(

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    151rs nin yapacağı maximum hız 85-90km ibreye güvenme

halilertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono Factory
    normal çekişten düşmesi kayışları hemen yıpranıyor falan falan
    let it be

ibre ayrı boşverdim 60 da geçmesin...ama ben bayır yukarı çıkarken bayılmasın... 2 kişi çıkarken kalacaz diye korkuyorum. ayrıca 1 depo benzile 65 km yapmışım şimdi hesapladım anormal ya

ahmet_ulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scania 124 g 360 kırkayak
    bi depoyla 65 km olurmu öle ya git servise söle yaptır nasılsa garantisi var

Alıntı ahmet_ulusoy adlı üyeden alıntı
    bi depoyla 65 km olurmu öle ya git servise söle yaptır nasılsa garantisi var
    ah bi anlata bilsem servise :( katil olacam arkadaşlar

benim jinlun scooterda da olmuştu bi ara.servise gittiğimde anlattım durumu.çekişten düştü ve biraz fazla bağırıyor diye.aşağılarda bi yerde küçük bir hortumcuk var(tahliye borusumu neymiş)içinde su birikmiş.ucundaki tıpayı açıp suyu boşalttı ve herşey normale döndü.artık bende arada açıp suyu boşaltıyorum .anlamadığım bu su nerden doluyor buraya.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    bi depo ile 65 km ve servis buna normal diyo bu servisler kafayı mı yediler acaba ????

rsc86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    moskoviç 1.5lpg ilk hedef YZF 125 ileri

a

Alıntı TSOYALTIN adlı üyeden alıntı
    ah bi anlata bilsem servise :( katil olacam arkadaşlar
    sakin ol ve sevisine aalıcağı dilden anlat

E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    arkadaslar ya bu rs 1700 küsür hs ise 1650 o 125 kmhz basıyor re nede 90kmhz basyor

hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.. benim servisin yapamadığını kayınçom yaptı sağ olsun rölanti ve hava ayarını yaptı ve %10-%15 performans artısı oldu rampalarda.. birde bi hava filtresi varmış galiba kyn mi öle bişi dedi onuda taktıkmı canavar gibi olacak dedi bakalım hayırlısı

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    Alıntı TSOYALTIN adlı üyeden alıntı
    hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.. benim servisin yapamadığını kayınçom yaptı sağ olsun rölanti ve hava ayarını yaptı ve %10-%15 performans artısı oldu rampalarda.. birde bi hava filtresi varmış galiba kyn mi öle bişi dedi onuda taktıkmı canavar gibi olacak dedi bakalım hayırlısı
    merhaba,

motorun hakkindaki en ince ayrintilari, soru ve cösümlerini RS151 ler icin acilmis, su an 129 sayfasi olan topikte bulabilirsin. özellikle motoriin abimizin ve daha emegi gecen bir sürü rs kulananin yazilari sana yardimci olur.
    orda arkadan gelen sesler, hava flitresi, flitreye sünger, yag, atesleme vs gibi konularda biraz bakin.
    all you need is love

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler