Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Boyatma Hakkında

REKLAM ALANI
    BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Merhaba Arkadaşlar,

Bende yamaha delight var, geçen yolda çıkan çukurdan dolayı yan yatma durumu oldu, şerit şeklinde boylamasına uzanan çukura girdim malum tekerler küçük benimde ilk motor deneyimim olduğundan çukurdan çıkmaya çalışırken yan yattım ve motorun yan tarafı sürtünmeden dolayı boyası da kalktı. Sizce boyatmalımıyım, boyacı orjinal boyasını bulup boyatırız dedi ama emin olamadım daha 300km de motor, yoksa pasta cila ile geçiştirmelimiyim, orjinalliği bozulmasın diye?

Bir diğer sorumda seleyi farklı renkte bir kumaşla kaplatmak istiyorum, bunun için istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

Şimdiden teşekkür eder, güvenli sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Pssta kurtarmaz gibi anladığım kadarıyla ama istersen boyat veya o parçayı direk değiştir ve varsa delight'a göre koruma demiri takmanı öneririm.

Motosikleti
    Evet pasta kurmarmıyacak ama işte daha 300km deki motoru da boyatıp orjinalliğini bozucam gibi geliyo kararsızım, ama koruma demirini evet düşünücem.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    O parçanın fiyatına bakmanı öneririm çünkü boyatmak ile aynı paraya gelebilir,orjinal alıp takarsın.

Motosikleti
    Mazharr vakit ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim, keyifli, güvenli sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Rica ederim.Sağolun bende kazasız belasız sürüşler dilerim.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    direk değiştir bence de. Atla deve tutmaz. Boya da diğer parçalarla birebir aynı olmaz. Komple boyatmadıktan sonra, boya işine pek girmiyorum ben. Eski yeni boya farkı, vernik farkı bile etkiliyor. Al parçayı değiştir bence de . kaplama için motosay

Motosikleti
    yasdal, eywallah, birkaç aylık motorda parça değiştirmek de çok can sıkıcı, ama en mantıklısı da bu heralde.

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Adıni unuttum gokhan erenin motorunun selesini kaplattigi biyer vardi orasi iyi diye biliyorum cok konusan vardi

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Fiyat olayina bi bak eger parca pahaliysa olduki yaptiramiyosun, cizigin fotosunu cek dursun kenarda satarken normal ilan ver bisey yazma, alici geldiginde abi boyle bir durm var kotu gozukmesin diye boyattim bu da fotografi dersin...

Motosikleti
    awesomee teşekkürler. Motoru temizleyince çizik gözüme çok kötü gelmemeye başladı, sanırım pasta cila yaptırıp, koruma demirlikleri de taktırıp konuyu kapatıcam, şuan ki düşüncem bu yani.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)