çokk gereksiz tr de hangi yolda basacan
çokk gereksiz tr de hangi yolda basacan
:bounce: 0546465246900
otobanda
İskenderunlu___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
nos taktıktan sonra birazcık daha para harca ikide kanat tak züpper oluyo. yani ben baska ne diyimm
Baba yarışlarda işimize yarar yaaaw
___KILIÇ___
cevap verebılıyosa halen takamammıstır taksaydı aramızda olamazdı allah korusun
Yeni yine yeniden
Doğru Wallaaokan4037 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
birkaç motor filminde hayabusa r1 e filan takılıp uygulandığını gördüm ama ZAT 150 de görmedim bi ilki gerçekleştirir arkadaş
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
Her turlu araca NOS takilir.Tek yapilmasi gereken Piston ve yatagini seramik ile kaplatmaktir.Yuksek yanma isisina dayanikli tek madde seramiktir cunku. Bu tip motorlarin hava filtresinden iceri sokacagin bir boru yeterli olacaktir. Yanliz sunu unutma NOS sana ek hiz saglamaz.Motorun 100 yapiyor ise yine 100 yapar.Tek farki 100 km/h hiza ulasma zamanindir.Son hizda iken NOS a asilman sadece sekman i dagitmana yarar.Inlaki kanatlancam diyor isen Red Bull ic hem daha ucuz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda3000 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
nasıl yani nos takıldığı zamasn extra güç ile daha fazla hıza ulaşılmıyormu yani daha hızlı çalışan pistonlar daha fazla güç ve hız demek nasıl oluyorda sadece kalkışdaki yada hızlanmadaki oranını arttırıyor da daha fazla sürat yapmıyor makina
Buna çok güldüm yaaa :Dzeda3000 adlı üyeden alıntı
kont88 adlı üyeden alıntı
En güzel açıklama burdan gelmiş
Okan ACAR
takılır ben taktım cok memnunum sende tak iice oluyor. tokat ankaraarası 6 saatlık yolu 3 satte kestım harbiden
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Gerçektende takdırdın mı yaa takdırdı isen bi yan etkisi oluyor mu
___KILIÇ___
lcd takılıyoda nıye nos takılmasın
Yeni yine yeniden
Turbo charge araba kullanan daha iyi bilir, porche gibi bir arabada turbo'ya bastiginda kendini bir anda one itiyor bu tabiki adrenalini kokluyor fakat duzensiz zamanlamasi oldugu icin yeni modellerde degistirdiler bu ozelligi
Cok zevkli gercekten oyle bir anda atmasi arabanin kendini ama NOS'u motora taksan ve bir anda kendini one atsa pek bir heyecanli olmayabilir dengeni saglayamazsin mazallah dusersin yere
ama gerek yok motorda zaten sıstem pahalı sanırım
Yeni yine yeniden
Olsa güzel olurda önemli olan money
___KILIÇ___
money olsa nos takmam hemen honda1000rr alırım oda noslu sayılır
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)