Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MONDİAL MR 150 VULTURE HIZ ARTTIRMA

Motovento
    REKLAM ALANI

selam arkadaşlar ,
    benim 3'ncü motosikletim olan ; mondialn mr 150 vulture bana yavaş geldi 100 km falan hız yapıyor düzde internette araştırdım 140 diyen ibreyi devirdim diyenler var , açıkçası şaşırdım ama bilmiyorum sizce benmkimi yavaş size danışmak istedim , benimki yavaş ise ne tür şeyler yapabilirim , yazım hatalarım var ise kusura bakmayın.
    şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    100km hızda kaç devir çeviyor ? 9000 devir üzeri ise dişli oranı iyi değildir. Ön dişliyi bir numara büyüt.

oguzhanlal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sivaslıderdo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar ,
    benim 3'ncü motosikletim olan ; mondialn mr 150 vulture bana yavaş geldi 100 km falan hız yapıyor düzde internette araştırdım 140 diyen ibreyi devirdim diyenler var , açıkçası şaşırdım ama bilmiyorum sizce benmkimi yavaş size danışmak istedim , benimki yavaş ise ne tür şeyler yapabilirim , yazım hatalarım var ise kusura bakmayın.
    şimdiden teşekkürler
    Aynı motor bloğunu kullanan 150 MC ye sahibim. 140 gördüm diyen arkadaşlara inanmıyorum. Defalarca denedim. Yokuş aşağı motorun üstüne yatarak en fazla gördüğüm hız 120 km/h oldu. Düz yolda ise üstüne yatmadan en fazla 110 km/h hıza ulaşıyor.
    Ön dişliyi 1 büyütüp 16 taktım. Son hız yine değişmedi. Boşuna para harcamayın.
    Hava filtrenizi temizleyin. Karbüratörünüzü temizletip hava ayarını yaptırın. Sübap ayarınızı kontrol ettirin. Belki bu sayede 110 km/h görürsünüz. Ancak daha fazlasını göreceğini sanmıyorum.
    http://ikitekersizasla.blogspot.com.tr/

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)