Retro Moto Works Suzuki Katana cafe racer projesi [Rmw05]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
önlerden alalım yerimizi değerlenir buralar
-
bunuda cafe racera çevirmiyeceksiniz değil mi ?
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
DKN adlı üyeden alıntı
bunuda cafe racera çevirmiyeceksiniz değil mi ?
Dusuk bir ihtimalle restorasyon da yapılabilir ama sanıyorumki bunu da tenekeye cevirecegiz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Cafe racer sıktı yav bunu orjinal bırakın bence :D
-
Buda daha farklı olsa güzel olur zira diğer projeleriniz tamamen aynı olmasada çok benzer
-
Airbus tekniğinizinde gelişmekte olduğunu göz önüne alırsak, bir rat Bike gitmez mi acaba?
-
Allahiniz varsa bu motora dokunmazsiniz
Nerden buldunuz ustad bu efsaneyi ?
Su guzelim motoru cibildak birakmayin orjinaline yakin kalsin bence,
Takipteyiz !
-
KinqEmpires4 adlı üyeden alıntı
Cafe racer sıktı yav bunu orjinal bırakın bence :D
Tum ugrasımız siz sıkılmayın diye zaten
yognus adlı üyeden alıntı
Buda daha farklı olsa güzel olur zira diğer projeleriniz tamamen aynı olmasada çok benzer
Bolca zamanımız olacak tasarım hakkında karar vermek icin. Yapısı itibariyle cok farklı bir proje cikmaz bu motordan ama elimizden geleni yapacagız yine de
Sokollu adlı üyeden alıntı
Allahiniz varsa bu motora dokunmazsiniz
Nerden buldunuz ustad bu efsaneyi ?
Su guzelim motoru cibildak birakmayin orjinaline yakin kalsin bence,
Takipteyiz !
Herkes gibi biz de sahibinden vasıtası ile aldık motoru.Ulasması zor bir motosiklet degildi yani Cafe racer'a karar verirsek malesef cırılcıplak bir motosiklet olacak bu da
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Airbus tekniğinizinde gelişmekte olduğunu göz önüne alırsak, bir rat Bike gitmez mi acaba?
Tum alternatiflere sıcak bakıyoruz ancak sahsi gorusum rat bikeların turk mantıgında kabul gormeyecegi yonunde
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
16 Aralık 2015, 14:43
madem bu kadar kararlısınız şunu ducati diavel yapında görelim
-
16 Aralık 2015, 14:56
DKN adlı üyeden alıntı
Bu nasıl sacma bir yorumdur ya ? Simdiye kadarki projelerimizden X bir motoru Y markasına ait bir motora benzetmeye calıstıgımızı gordun mu ?
Arkadaslar her konuda birkac arkadasımız cıkıp hosnutsuzluklarını dile getiriyorlar. Herkes gorusunu belirtmekte tabi ki ozgur ama bunu yaparken sacmalamamaya ozen gosterilirse cok sevinirim. Yaptıklarımızdan rahatsız olan varsa konularımızı takip etmek zorunda degil. Sureci burada paylasmamın bana hic bir artısı yok.Hatta ilave is cıkartıyor. Yok arkadas biz sacmalamaya devam edecegiz illa diyorsanız ben bırakayım paylasım yapmayı, proje bittikten sonra cekimlerden 1-2 kare paylasayım altına istediginiz kadar sacmalayın.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
16 Aralık 2015, 15:36
Tequ adlı üyeden alıntı
Bu nasıl sacma bir yorumdur ya ? Simdiye kadarki projelerimizden X bir motoru Y markasına ait bir motora benzetmeye calıstıgımızı gordun mu ?
Arkadaslar her konuda birkac arkadasımız cıkıp hosnutsuzluklarını dile getiriyorlar. Herkes gorusunu belirtmekte tabi ki ozgur ama bunu yaparken sacmalamamaya ozen gosterilirse cok sevinirim. Yaptıklarımızdan rahatsız olan varsa konularımızı takip etmek zorunda degil. Sureci burada paylasmamın bana hic bir artısı yok.Hatta ilave is cıkartıyor. Yok arkadas biz sacmalamaya devam edecegiz illa diyorsanız ben bırakayım paylasım yapmayı, proje bittikten sonra cekimlerden 1-2 kare paylasayım altına istediginiz kadar sacmalayın.
saçma gelmesi normal, tenekelere çevirdiğiniz motorları güzel bulmanızdan ötürü baktım tasarım diye birşey yok iyi niyetimle örnek gösterdim. burada projeyi sunup sonrada yapılan yorumların sahiplerine kışkırtıcı nefret söylemlerinde bulunmak saçma asıl. herşeyden önce eleştirilere açık olmalısınız beyefendi
-
16 Aralık 2015, 16:11
DKN adlı üyeden alıntı
saçma gelmesi normal, tenekelere çevirdiğiniz motorları güzel bulmanızdan ötürü
baktım tasarım diye birşey yok iyi niyetimle örnek gösterdim. burada projeyi sunup sonrada yapılan yorumların sahiplerine kışkırtıcı nefret söylemlerinde bulunmak saçma asıl. herşeyden önce eleştirilere açık olmalısınız beyefendi
İlk elestiri yapan degil ilk bu derece sacma yorum yapan kisisin. Bu yuzdendir ki nefret soylemimi hakettin. Dedigim gibi begenmek zorunda degilsin. Ama birinin actıgı konuya yorum yapacaksan bunu adam gibi yapacaksın.
9 yıllık uyeligimde engelledigim ilk kullanıcı olacaksın.Tebrikler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Ek olarak, konuları takip eden, yorumlarını bunca zamandır olumlu - olumsuz adam gibi yazan herkesten ozur dileyerek paylasımları durduruyorum. Bu ve mevcut devam eden diger proje konularının hicbirini guncellemeyecegim. Forumların ilk senelerinde bu tip insanlarla ugrasmak gayet keyif vericiydi ama artık haz yerine ofke vermeye basladı.Cahile laf anlatmak gercekten cok zor
İnsta yada facebook'a MTdeki gibi detaylı surec fotografları koymuyoruz ancak onemli gelismelerden bu hesaplar uzerinden haberdar olabilirsiniz.
www.facebook.com/retromotoworks
www.instagram.com/retromotoworks
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
16 Aralık 2015, 16:21
Fotoları sadece bende mi görunmuyor :D
-
16 Aralık 2015, 17:12
tequ gayet güzel çalışmalarınız takip ediyorum ama acaba diyorm bu sefer half fairing olayımı yapsanız gerçi cafe racerın o tarzını çok seven yoktur ama zevk meselesi bende onlara hastayım sadece ufak bi fikir amaçlı yazdım
-
16 Aralık 2015, 20:37
çok iyi fikir,,,(Allahım neden benim aklıma gelmiyooooooooooooooooooooo),
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
Çok iyi ve parlak bir fikir (Allahım neden böyle şeyler benim aklıma gelmez offffffffffff)
-
16 Aralık 2015, 21:05
Hayir benim anlamadigimda o motorlar satilik bi kere.
Alanda ister soyar cafe racer vs. yapar ister orjinal toplar.
Madem akil vermek bu kadar kolay, bi icraatta akil verenler gostersin.
Cafe racer, scrambler bu tarz motorlar tum dunyada begeniliyorki yamaha, ducati, bmw moto guzzi gibi markalar bile ayni tur sifir modeller uretiyor artik.
Simgiye kadar yaptigin tum projelerde benim gozumde 10 numara. Birazcik bu islere Emek verenler nasil zor bir is anlarlar geriside varsin anlamasin. Biz takipteyiz
Su linkteki gibi bisey sanki
http://www.bikerscafe.com/blog/wp-content/uploads/2014/12/suzuki-bandit-fatmile-custom-2.jpg
-
16 Aralık 2015, 21:22
chevy64 adlı üyeden alıntı
Hayir benim anlamadigimda o motorlar satilik bi kere.
Alanda ister soyar cafe racer vs. yapar ister orjinal toplar.
Madem akil vermek bu kadar kolay, bi icraatta akil verenler gostersin.
Cafe racer, scrambler bu tarz motorlar tum dunyada begeniliyorki yamaha, ducati, bmw moto guzzi gibi markalar bile ayni tur sifir modeller uretiyor artik.
Simgiye kadar yaptigin tum projelerde benim gozumde 10 numara. Birazcik bu islere Emek verenler nasil zor bir is anlarlar geriside varsin anlamasin. Biz takipteyiz
Su linkteki gibi bisey sanki
http://www.bikerscafe.com/blog/wp-content/uploads/2014/12/suzuki-bandit-fatmile-custom-2.jpg
Dostum bu cok iyi be !
-
16 Aralık 2015, 21:57
şimdi bu suzuki katana da kaçlık bu
tam model adı nedir
google dan arattığım zaman hep grenajlı modeller görüyorum 1990 suzuki katana olarak aratınca
böyle böyle kese biçe dünyada ödül alacak bir model çıkartacağınızı düşünüyorum hayırlısı olsun
-
16 Aralık 2015, 22:16
750 guzel kardesim. Gsxf750 katana olarak aratırsan bulabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)