(Cbrhalil ve Gece__)Aslında tartışılacak bir durum yok ki.Birisi 150 cc ve ucuz bir motor.Raptor ise 250cc su soğutmalı ve daha pahalı.Ben RAptor derim...
(Cbrhalil ve Gece__)Aslında tartışılacak bir durum yok ki.Birisi 150 cc ve ucuz bir motor.Raptor ise 250cc su soğutmalı ve daha pahalı.Ben RAptor derim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
abisi insanları dinle forumları takip et hatta kendi açtığın formuda biraz daha dikkatli takip et yanlış anlama ama ikinci kez tekrar ediyorum elbette tecrübeliler daha iyi bilir eğer ileride racinge geçiş yapmak istiyorsan hazırlık aşamasında crusier yerine cbr 125 gibi bir model kullanman bana daha doğru gibi geliyor artı kendi fiziki yapın ne kullanacağın kullanmayı düşündüğün motor altında nasıl durur ? bunları seni tanımayan insanlar bilemez gir forumlardan marka model kıyaslamalarına bak kafana göre sana en uygun gelen modellerin listesini çıkar kullanıcıları ile konuş eğer kullanma imkanın varsa kiralama imkanın varsa kirala galerileri gezMeRCiLeSS adlı üyeden alıntı
sakın yanlış anlama affına sığınırak söylüyorum ama sen gözlerini kaparsan kimse sana yol gösteremez
bencede regal raptor al
Bence Yamaha virago 250
Tek geçerim, diğerleri vızıltı bunun yanında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)