Yolda giderken gazi kesince egzostan bi su kaynarmis gibi ses geliyo sebebi ne olabilir ?
Yolda giderken gazi kesince egzostan bi su kaynarmis gibi ses geliyo sebebi ne olabilir ?
İçindeki filtreler dağılmış,motor nedir?
Mondial extreme max bikackere de gaz yemeyip egzos patladi sonra gaz yemeye basladi odami bundan oluyodur ?
Yok şimdi durum farklı oldu galiba killeyi açık unutmuş olabilirsiniz.karnüretörde suyu boşaltın birde hawa ayarına baktırın
Jikleyi acik unutmus olabilir misin baktin mi
Sübap ayarı dostum bende de var o sorun gaz kesince de patlıyor mu arada sırada ? Isınınca motor çok yapmıyor ama...
Extreme max lar yıkamada yada yağmur da depoya su sızdırabiliyo sübop ayarıda olabilir tabi 30 lira bi masrafın var
Jikleden bahsediyosan kapali killeyi ilk kez duydum :D ben yeni basladimda motora o yuzden karburator suyu felan nasil bosaltilir pek bilmiyorum bilsemde zaten yurtta kaldigim icin yapamam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Subap ayari ne oluyor tam olarak ve fazla masrafi olurmu gaz kesince patlama felan olmuyorda biraz yuksek devirde kullaninca birden gazi yemeyip egzos patliyo sonra rahatliyo motor ama sadece 2 kez geldi basima merak ettim nedir acaba diye
Jikle düğmesine bi bak ve yaz açıkmı kapalı konumdamı.aşşağıda olması lazım
[QUOTE=wingchun;3780896]Jikle düğmesine bi bak ve yaz açıkmı kapalı konumdamı.aşşağıda olması lazım[/QUOT
aşağıda duruyo jiklesi sabahları sizdede oluyo mu acaba zor çalıştırma marşı veriyorum çalısıyo geri kapanıyo bende istop etmeyecek sekilde gaz veriyorum mecbur gazı kesince geri stop ediyo motor bikaç dakika sonra düzeliyo jikle pek fayda etmiyo niyeyse
Km kaç motorun?karbürötör dibindeki vidayı gevşet tahliye bırusundan biraz aksın su sonra benzine dönüşür ve kapat.yine olmazsa hava ayarından son ihtimal ki oda olur sübop ayarından
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Sen motorun yanına git elinde tornavida ile beni ara kardeş 05352100531
zaten öyle ses gelmiyormu genelde güzel ses
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)