sorun, 50 farklı ustaya motoru kurcalatan sende.
50 farklı ustaya kurcalatmazdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Ölüyü çok fazla yıkarsan ya ossurur ya sıçar.
Motordan anlamadıklarından değil ustalar motoru açıp kapattıkça motorun bi tarafları bozuluyor. veyahut değişmesi gereken parçalar idare eder mantığıyla ( yenisini getirmek uzun sürec ve maliyetli olduğu için )tekrar takıldıysa motor randuman tutmaz.
senin yapman gereken 10 kerede sökülüp toplansa o motor farklı ustalara gitmemesi gerekti. 10 kere söküp toplayan aynı kişi olmalıydı.
1994 model motorun tek seferde tam ayarında olamamış olması çok abes değildi. usta topladığı motorun hatasını bilir. Sen her usta değiştirtikçe hepsi ayrı ayrı çözüm bulmaya çalışıyorlar.
Valla ben kahrımdan ölücem getirin şu erkanı elima kolunu bacağını ayıram eyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttt yeti ulan dedim şimdi içim şişti içim gardaşşşşşşşşşşşşş
O erken gibi daha beterleri piyasa cirit atıyor bırak onu şuan bulunduğumuz forumda bile Yalan dolanla mal satmaya çalışan miletin alın terine göz diken o.ç a.q evladı ve bu yaptıklarıyla zevkten 4 köşe olan sözde motorcular kardeş muhabeti herkes ve şahıs için geçerli deyil
İnsan evladı namus şeref helalı haramı durust olmayı güvenilir olmayı hayatının her anında yaşaması gerekiyorki toplumsal olarak iyleşme kaydedelim herkes kendince çakal çukal şekliniz kime ulan çıldırdım yine oruc vurda
Kısaca
Bey ile bostan ekenin hıyarı g....... kaçar der eskiler güvenmisin herkes kendin bilmişsin ama sende artık bu tecrübelerle yol almana bak kardeş inş yüzün güler mutlu sona kavuşursun
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
O lanet motordan bende de var lift denilen üst kapak parçası yüzünden yatıyor. Çok geçmiş olsun eğer hala uğraşıyorsanız yardımcı olmaktan zevk duyarım
çok güzel şeyler yazmışsın.. içim ferahladı okudukça.. imzan çok güzel; CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR.., bundan dolayı işte gerilmeye üzülmeye kızmaya gerek yok.. ben hakkımı nasıl olsa alırım.. şüphem mi var? yok
forumda çok iyi bir örnek oldu.. sahtekar ve üçkağıtçılara imkan vermemek gerek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
valal şeref duyarım.. hem yakınız sınır komşusu benim işyerim Polatlı OSB de.. her türlü alet edevat var.. fakat iş alanımız alakasız
Bu motor illa calisacak diyorsan Yurt disindan uygun fiyata cikma kelle motor getirtmeyi deneyebilirsin. Yerinde olsam yok fiyata verir bir bardak su icerdim sonrada gonlune gore bir motoru ekspertiz raporu cikartarak yada sifir olarak alirdim
Yarın ben kapak alıyorum komple 4 de 1 oynuyor mecburum
Abi ne ugrasmissin bee ben olsaydım çekiç ile motoru komple kirmistim
Tebrik ediyorum seni
İlle de japon olsun, ister çamurdan olsun diyenler okusunlar...
Matrax33 Bu başlığı ilk gördüğümde, benim başlığa yazdığın aklıma geldi. Bunların olabileceğini söylemiştin.
Birkaç gün sonra bu başlığı gördüm ve ilk sen aklıma geldin. Yeni bi projem var. Ve bilgilerinle yardımcı olursan sevinirim. MT Kendin Yap kısmına başlık açacağım birazdan.
Sebasti senin durumunada üzüldüm açıkcası. Gerçekten çok kötü bi durum. Benzer durumu Otoser toplarken yaşamıştım. Sonunda motoru kamyona atıp Kayseri'ye götürmüştüm orda yaptırmıştım. İki zamanlı motor olduğundan çok şükür sorunu kalmadı. 3350ye almıştım 9000i gördü maliyeti. Daha da çıkacak. Muayene vs.
Geçmiş olsun. Bu saatten sonra ben olsam motoru komple değiştirirdim. Yada yetkili servise götürüp komple elden geçirtirim. Sonuçta 20 bin lira harcanmış ve kenarda yatmaktansa 3-5 daha harcanıp binilebilir.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Geçmiş olsun
sebasti azmine ve sakinliğine hayran kaldım...allah gönlüne göre versin kardeşim inşallah toparlar ve kullanırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)