yorum yok dostum
yorum yok dostum
Havalı tabanca işi tarihe karışıyor
Bende ELEKTRİKLİ SOMUN SÖKME TABANCASI var ,
artık onunla sıkıyor ve açıyorum
Bu arada o ilk oto zaten benim attığım resimlerden
Gereken cevap verilmiş zaten
bu arada Elektrikli somun sökme tabancamda bu,,,
http://urun.n11.com/somun-sikma-makinesi/hitachi-wr14vb-elektrikli-darbeli-somun-sikma-makinasi-P71970936?cid=604001&gclid=CPS0xNXGrMkCFcFuGwodulA PVg
Mengu16 nın dediği gibi yaptım ama bu sefer rotorun somunu sökülüyor yağ hunisi yine sökülmedi artık nasıl sıktılarsa
Bir türlü açılmadı bu somun
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
dostum yakınlarında LASTIK TAMIRCISI varsa eger,
onlarda havalı somun sokme vardır,
orada soktur,
orada sıktır,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Dostum malesef KAL,TE TESADÜF DEĞİL keli,mesinin anlamı bu oluyor,
Yani kalıtelı urun kalıtelı ödeme gerektiriyor,,,
Sonunda söktüm
Gittik paşa paşa kompresör aldık havalı tabanca ile rahat söküldü balatalari değiştirdim debriyaj yaylarinin vidalarini sıkıp bıraktım motoru yarın motoru toplayıp sonuçlarını yazarım buraya
Arkadaşlar sonunda debriyaj balatalarını değiştirdim motoru topladım rölantide 3-4 dk çalıştırıp debriyaj manetine arada bir basıp bıraktım şuan debriyaj kavraması ciddi derecede değişti vitesler rahat geçiyor ve gaz tepkimesi inanılmaz değişti. Şuan motorun içinde eski yağ var yağı bilerek değiştirmedim çünkü debriyaj kapak contası zamanla uzun tarafları parçalanarak yağa karışıyor zamanla yeni yağınıda ekleyecegim
Ne yağ hunisiymiş ben 30 saniyede açmıştım motoru sökerken hem de havalı tabanca kullanmadım orda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)