Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi [Rmw04]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
REKLAM ALINIR
Custom motosiklet yapımcıları scramblercılar bobber ve boxer'a gönül vermiş güzel insanlar
Tequ'nun tutması kuvvetle muhtemel başlığına reklam verin karlı çıkın
Yıllar sonra yazdığınız mesajlara bakarken denk geldiğinizde kış günü montunun cebinde çekirdek bulmuş adamın sevincini yaşayın
Not: güzel konu takipteyim
-
her zaman oldugu gibi ilgiyle takip ;)
-
Usercom adlı üyeden alıntı
REKLAM ALINIR
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...QfqPkKMkjwYYNg
Custom motosiklet yapımcıları scramblercılar bobber ve boxer'a gönül vermiş güzel insanlar
Tequ'nun tutması kuvvetle muhtemel başlığına reklam verin karlı çıkın
Yıllar sonra yazdığınız mesajlara bakarken denk geldiğinizde kış günü montunun cebinde çekirdek bulmuş adamın sevincini yaşayın
Not: güzel konu takipteyim
Ahaha reklam gelirlerinden pay alabiliyoruz degil mi
ilkeronat adlı üyeden alıntı
her zaman oldugu gibi ilgiyle takip ;)
Tesekkur ediyor, kahveye bekliyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Abi extra shot güzel bir şekilde göz kırpmış :D Bence azalt o zaman 4. silindir kendine gelir... Güzel proje belli ki ortamda güzel umarım her şey istediğiniz gibi ilerler kolay gelsin
-
3 silindirde güzel olur 4. silindirin bujisini çekiver :D
Kolay gelsin dostum takipteyim
-
Eray35 adlı üyeden alıntı
Abi extra shot güzel bir şekilde göz kırpmış :D Bence azalt o zaman 4. silindir kendine gelir... Güzel proje belli ki ortamda güzel umarım her şey istediğiniz gibi ilerler kolay gelsin
Extra shotu silindire bosalticam israrci olmaya devam ederse
Mamba09 adlı üyeden alıntı
3 silindirde güzel olur 4. silindirin bujisini çekiver :D
Kolay gelsin dostum takipteyim
Makul bir teklif. 3 silindir ile daha guvenli bir surus saglar hem kullanici. Risk faktorlerini dusurmek lazim
Bu arada dun airbrushi 2. Kez bozmadan once yaptigim baska bir calismam
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
tekipteyim, direk malum siteden bu motor var mı diye de bakıyorum aynı zamanda
-
Buralar değerlenir. Custom a gönül vermiş güzel insanların önceki başarıları ortada bu da şüphesiz mükemmel olucaktır.
-
Takipteyim
-
Moderatör
Takip listesinde ön sıralarda yerimizi alalım efem.
Loca fiyatları ne kadar ?
Kolay gele...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Zuraka adlı üyeden alıntı
Buralar değerlenir. Custom a gönül vermiş güzel insanların önceki başarıları ortada bu da şüphesiz mükemmel olucaktır.
Iyi dileklerin icin tesekkurler dostum
Lucas adlı üyeden alıntı
Takip listesinde ön sıralarda yerimizi alalım efem.
Loca fiyatları ne kadar ?
Kolay gele...
Modlardan ucret almiyoruz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Hocam sübap fiyatları gerçekten çok yüksek emme sübapları diğerlerine göre daha pahalı az önce araştırdım. Hepsini alacak mısın? bazıları çok kötü görünmüyor burdan.
ek olarak sele için gelen fairingi ebaydan mı aldın türkiyeden mi temin ettin? kolay gelsin.
-
-
Kolay gelsin . merakla bekliyoruz yeni resimleri .
-
maşallah hep hayalimde olan hiç yapamayacağım işi ancak zevkle takibe devam
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Hocam sübap fiyatları gerçekten çok yüksek emme sübapları diğerlerine göre daha pahalı az önce araştırdım. Hepsini alacak mısın? bazıları çok kötü görünmüyor burdan.
ek olarak sele için gelen fairingi ebaydan mı aldın türkiyeden mi temin ettin? kolay gelsin.
Uzerindeki kurumları temizleyince kalan supabların durumuna baktık gayet iyi durumdalar.Ancak bu arkadas icin aynı sey soz konusu degil. Bir tane egzost subapı bakıyorum su an. Ohmlamadan sonra komple piston ve sekmanları degistirmeyi planlıyoruz.
Fairingi İngiltereden getirttim zaman kaybetmemek adına. Bunun kalıbını cıkartıp kenara koyacagım. Ancak 3-4 ay icinde fairinglerimizi kendimiz imal etmeye baslayacagız. Dısarıya olan bagımlılıgımızı en aza indirmeyi amaclıyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)