Valla inan 5 dk düşündüm ne desem diye, bişey bulamadım..
Abi sen şimdi motosikleti lpg ye çevirdin ama sadece regulatör mü kaldı ? Error page not found 404 !
Yok baglamadim cunku regulator yok
İnsanı ilk düşündüren 150cclik bir makina ne yakacak ki gaz taktırmaya gerek duyulur. Gaz takmak için yaptığın masrafla dünyanın benzini alırsın. Tabi düşüncene karşı gelmiyorum yanlış anlama. Bir konu okumuştum motosiklete gaz takmakla ilgili. Biraz araştır sana yardımcı olabikecek bir konu bulursun.
Regulatoru bulsam gerisi cok kolay
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Regulatoru bulsam gerisi cok kolay
Regülatörü bulsan gerisi çok kolay.
elektirikli regülatar gerek yok depodan gelen gazı egsoz yanında veya üzerine bir kaç tur bakır boru dönersin normal regülatör kullanırsın bende var denemiştim 250 cc motorda bir piknik tüpünden gaz deposu yapmıştım gaz istasyonundan gazla doldurabiliyordum 110 km gidiyordu 50 tl ye verebilirim sana randıman alırsın.ararsan yardımcı olurum.
1 litre tup ile kac km gidiyorsun foto su varmi
Valla okumuştum burda biyerde Honda Activaya takmış adam lpg.Yakıt 3 de 2 azalmış.10 TL ile 180 km mi ne diyordu.
Yanlış anlama ama eğer 150 cc'lik bi motorun yakıtı da sana fazla geliyorsa bence motosiklet kullanma.Yanlış anlama sakın küçümsemek için demiyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/152248-honda-activa-lpg-montaji.html
bu konuyu inceleyin.Aradaki farkı tam olarak göreceksiniz.150 cc motorun yakıtı da fazla geliyorsa diyenleri boşuna takma.1000 lik motorlarıyla yaksınlar yakabildikleri kadar sen boşver.
Ben koy icinde kullandigim icin cok yakiyor neredeyse bi reno 9 kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
http://www.seydisehirhaber.com/sonun...kti_h1302.html
Yarin servisi arayip soracam fiyat hakkinda
Sonunda buda oldu Jeneratöre LPG Taktı
Türkün Zekâsı bunu da başardı, petrol fiyatları artınca LPG kullanmanın imkânsız olduğu hava soğutmalı bir Jeneratöre LPG taktı.
Petrol fiyatı artınca LPG nin fiyatı da artmıyor mu? Türkün zekasını küçümsemek istemem ama...
Tupu arkaya sepet alip icine koyacam regulatoru buldum pazar gunu elime gececek
bu aralar nakit sıkıntısı var ara verebilirim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)