İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın hocam.
Dostum bir sıkıntın olursa haberimiz olsun. En azından ben kendi adıma elimden gelen yardımı yaparım. Sonuçta bu gün sana yarın bize. Hiçbirimiz ne Honda'dan ne de servisinden zengin değiliz...
güncel dava açıldı hadi hayırlıs....
Argadaşım bende change orgda davana imzamı attım..sana canı gönülden destek veriyorum...
baba Konşuğu uzaktan tanırım ama oğul Gökhan Konşukla ahbabım...2007 den beri onun servisine giderim ...bu konuda taraf olmam gerekirse senin tarafınıda tutarım..tek merak ettiğim motora çok abandın mı...yani bunu samimiyetle söyle lütfen..acemimisin...ya olur hani köklersin vesaire..bunu burdan ortalığada nedne yazasın o ayrı ama bu tarz blok patlamalarında ben genelde kullanıcıyı ezbere sorumlu tutarım..
ha Hondayı çok mu seviyorum...tabi ki hayır..Honda kadar ucube ve kazıkcı bir firma belkide yoktur 9.5 yıldır beş par etmez cbf150 sini kullanırım..el mahkum...innova kullandım nc700 sahibi oldum..fakat cbr250 az da olsa kalitedir ...yani o makinayı nası gümlettein biraderim...
Allah Hondanın belasını versin her türlü beter olsun o konuda desteğim tam..ama hırsızın hiçmi kabahatı yok demiş Nasreddin Hoca...nası becerdin aga motoru pert ettin...
Kardesim o yag ve arka lastik kaza olmadan durmus olman en buyuk tesellin olsun canin sag olsun 10 tane daha motor alirsin
Takipteyim sonu ne olacak bakalım
dostum japon demişsin ama bu zihniyet çinli
Şaka bir yana cidden ucuz atlatmışsın.
http://www.asiawing.com/english/CBR150.html
Çinli kesinlikle çinli Allah Beterinden saklasın birader o lastikte ki yağ Allah muhafaza adamı canından eder.
İnşallah mahkeme olumlu sonuçlanır, kampanyaya imza attım faydamız olursa sevinirim.
güzel yazınız için teşekkürler. yaşımdan dolayı biraz deli doluluk ve zaptetmesi kolay bi motor olduğu için illaki abandığım zamanlar oldu fakat bunlar hep motor beni ilk olayda yolda bırakana kadardı... bi kere yaz sıcağında kranktan yolda kalınca gaz çekmeye korkuyor insan rodajını düzgün şekilde yaptım abanmadımda reflektiyeden sonra... işçilik veyahut parçadan kaynaklı bi hata olmadıkça honda gibi kalitesi yıllardır süregelen bi markanın motoru patlıcağını düşünmüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:49 ----------
allah herkese 10 tane motor nasip etsin abi.
burdaki amacım motoru geri almaktan çok insan canının değeri zaten motor üstünde canımız burnumuzda gidiyoruz üstüne böyle tatsız olaylar delirtiyor insanı.
2 ay sonra allah nasip etti ninja 250r sahibi oldum hondadan sogudum zaten yeterince
Sonuç nedir merak ettim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)