kompresore birakinca egzoz patliyo
Reklamlar
-
motoru ilk aldigimda cok yakiyodu hava filitresi les gibiydi temizledim, bujisini soktum temizledim, yakit dustu ama gaza asilip kompresore birakinca egzoz tufek gibi patliyo alev atiyo. hava ayarini 2 tur orjinaline gore ayarladim yine atiyodu bende 2, 5 tur actim kesti fakat sabah ise gelirken yine atmaya basladi sizce sorunum nedendir yardimci olur musunuz ? bu arada motorum modenas kriss 1 cub
Reklamlar
-
zengin karışım, hava ayarını ustaya yaptırmalısın
-
motorcuma goturdum hava ayarini 1, 5 tur yap dedi patlatmayida yakitin pisse yapar dedi fakat daha fazla yakmaya basladi depoyu fulledim 30 km de ceyrek depo kaldi neredeyse
-
jdmmirage adlı üyeden alıntı
motorcuma goturdum hava ayarini 1, 5 tur yap dedi patlatmayida yakitin pisse yapar dedi fakat daha fazla yakmaya basladi depoyu fulledim 30 km de ceyrek depo kaldi neredeyse
fazla yakmaya başladı da sorunun düzeldi mi ? Hava ayarından da yapar bujiden de yapar. Aslında karbüratörünü herkese elletme kendi ayarını kendin yap. 1.5 tur yine iyi açmış.
-
Manifoltlara bak , gevşeme veya çatlak varsa fazla hava alıyorsa ondan yapar
-
Dogru cevabi ilk cevaplayan arkadas vermis.
-
Zengin karışım patlamaz siyah duman atar, fakir karışım patlar ya fazla havadan yada karbüratör ayarı
-
hava filtresini söküp dene, kawasaki klr de aynı sorun vardı.
hava filtresini değiştirince cözüldü. sök filitresiz bi dene.
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Zengin karışım patlamaz siyah duman atar, fakir karışım patlar ya fazla havadan yada karbüratör ayarı
Adam hakli. Fakir karisimda kompresyona biraktiginizda egzostan patlama yapar...
-
benim motor da gazı bırakınca patlatıyor ama orjinal eksoz değil...
IXIL eksoz var böyle küçücük minicik birşey... susturucuya dair hiç birşey yok...
-
10 Aralık 2015, 23:06
bujiyi değiştirdim düzeldi hepinize teşekkür ederim
-
10 Aralık 2015, 23:37
Herkes patlatmaya calisiyo,sizde patlamayi engellemeye calisiyosunuz :D fena patliyor yav bencede sorunu bulup halledin,karisimdan kaynaklaniyo olabilir,arkadaslarda yazmis,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)