YAw gene hortlatmışlar Rahmetliyi ehjhehehe
YAw gene hortlatmışlar Rahmetliyi ehjhehehe
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bizden kullanan birileri var mı.
devrem anlatamam bu sıra acayip kaşıntım tuttu. ne b.k yiyeceğimi bende bilemedim. malum bende sarı 200 luk var geziyoruz dağ bayır.... bizim arkadaşlar motoru yükseltti, coğu scoter aldı yada asfalta uygun motor bu kısımda sorun yok. bizde Allah nasip etti aldık bir tane 500cc scooter. ama bu esnada bizim danalar dönü verdi enduroya her biri sattı altındakini aldı endurolarını.
gurupta şu an 4 Transalp düşüne biliyormusun bir ay içinde 4 koça motor gelin geldi öncesinden var dl650 bmw falan filan zaten vardı.
gurupta altı yere en yakın motor benimki kaldı. gölcük gezilerine gidiyorum ama ötesi oldu mu kala kalacağım bozdağda. onlar giderken el sallamak istemiyorum. :(
devrem alacam alacam da tenere, transalp aklımda bunlar var. önce elimdeki 500 luğu okutmam lazım.
Tüm resimler silinmiş yav...
#sürenadam
LPG sarı motorda. scoteri de satacağım alacam bir enduro. ama acelede etmiyorum. çünkü bu güne kadar bindiğim en rahat motor. aldığım paraya yazdım fiyatını verdim nete. eğer ciddi anlamda müşteri çıkarsa satıp. honda 600, suzuki 600, tenere gibi bir enduroya gececeğim. bizim gurup hep enduroya geçdi, gidişte hızda hiç sorun yok hatta benim yanımda eziliyor garipler ama dağa taşa verdiklerinde benzincide motoru kitleyip milletin arkasında gidiyorum bu koyuyor bana. :( r 80 de seçenekler arasındaydı ama hanım veto koydu. bu arada sarı motoruda satıp şehir içinde oynaşmaya elverişli taze bir motor alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)