Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 son hızı olan motorum 100 bile zor yapıyor artık neden?

REKLAM ALANI

egzoz u alttan deldirip bir süre öyle gezdikten sonra egzozu kapatıp son hız deneyince 100 ü geçmedi hatta 100 ü bile geçmedi, sanırım devir çıkmıyor, biri rektefe gerekiyor dedi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Zincire baktırın.

Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincire baktırın.
    gerçekten zincir ile alakası nedir? peki egzoz un delik olmasının motora bir zararı varmıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Guncellllllllllllll

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir çok faktör var.. Ateşleme sistemi , hava filtren , yağ , debriyaj balatası vs vs vs... Bunları kullanımına göre sen daha iyi bilirsin tabi.. Ama motorunu servise göster derim. Sağlıcakla ve hoş kal

Ayrıca ; egzozlarda zaten kalem ucu kadar tahliye için delik vardır. Sen ses olması için mi delik açtın ? Olmadı denemek için bir egzoz tak. Problemin sebepleri fazla olduğundan dolayı kaynağını deneye deneye bulursun.

Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çok faktör var.. Ateşleme sistemi , hava filtren , yağ , debriyaj balatası vs vs vs... Bunları kullanımına göre sen daha iyi bilirsin tabi.. Ama motorunu servise göster derim. Sağlıcakla ve hoş kal

Ayrıca ; egzozlarda zaten kalem ucu kadar tahliye için delik vardır. Sen ses olması için mi delik açtın ? Olmadı denemek için bir egzoz tak. Problemin sebepleri fazla olduğundan dolayı kaynağını deneye deneye bulursun.
    evet ben ses olması için alttan vanalı delik açtırdım icetea kapakları büyüklüğünde, kapatıp deniyorum zaten yoksa çok rahatsız edici ses yapıyo yüksek devirde, yani motora zarar vermez diyorsunuz açık egzoz? o zaman dediklerinizi deniyicem ama sadece merak etmiştim motorum satılık olduğundan ilgilenmiyorumda merak ettim sadece, bende sanmıştımki açık olduğu için egzoz motor sorun yarattı
    insta: veli_montana_

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ben ses olması için alttan vanalı delik açtırdım icetea kapakları büyüklüğünde, kapatıp deniyorum zaten yoksa çok rahatsız edici ses yapıyo yüksek devirde, yani motora zarar vermez diyorsunuz açık egzoz? o zaman dediklerinizi deniyicem ama sadece merak etmiştim motorum satılık olduğundan ilgilenmiyorumda merak ettim sadece, bende sanmıştımki açık olduğu için egzoz motor sorun yarattı
    Hayır hayır yanlış anladınız sanırım. Egzozla oynamak motorun performansını etkiler. Bununla ilgili yazdığım çözüm yollarına gidin. Ama öncelikle orjinal egzoz ile denemenizde fayda var. Eğer orjinal egzozda sorun giderilmişse egzozunuzu değiştirin. Kolay gelsin.

Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır hayır yanlış anladınız sanırım. Egzozla oynamak motorun performansını etkiler. Bununla ilgili yazdığım çözüm yollarına gidin. Ama öncelikle orjinal egzoz ile denemenizde fayda var. Eğer orjinal egzozda sorun giderilmişse egzozunuzu değiştirin. Kolay gelsin.
    egzozun vanasını kapatınca sanırım orjinal sayılır çünkü içinden sadece egzoza delik yaptırdığım yer kadar bir filtre çıkarttı egzozcu kapatıncada vanayı sıkıştırma basınç eski orj haline dönüyordur, şimdi egzozu orjinal sayalım ama zincir dişli seti kötü benim değişmesi gerekiyor değiştiriyim belki ondandır
    insta: veli_montana_

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)