Gazı açınca motorum boğuluyor stop ediyor
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Motorum Mondial 150Zat ve Bugün yolda evime gelmek üzereyken gaz yememeye ve boğulup istop etmeye başladı.
Sorun şu sekilde; hiç birşey yokken bianda gaz kesti yolun sağına zor attım kendimi sonra gazi açınca sesi değişip (yani boguluyor) stop ediyor, rolantide calismasinda sıkıntı yok ama gaz açınca boğulup kalıyor.
Aslında bunu bi kere daha yapti ve benzinim bitti bitecek sekilde ibrenin altinda iken pislik gelmistir diye düşünürken bugünde ikincisini tekrarladi.
Birde bugün benzin alip yola çıktığımda benzinin bitmesine yakin yapması, benzinle mi alakali diye dunmuyor değilim cunku hem biraz verimsiz gibiydi benzin aldiktan sonra motor hemde bitmeye yakinken bu sorunun ortaya çıkması benzine sumu karistirdilar acaba düşündürüyor (benzini petrol ofisiden aldim. Aslindan mecbur kalmdikca opetten sasmiyorumda shell ve petrol ofisinden ne zaman alsam basim hep agridi ufak tefek ama bugünkü gibi hiç olmamıştı)
Ateslemeyi kontrol ettim, monifolda baktim, hava filtresine ve benzin filtresine baktım sorun yok aklima gelen karbüratör ve ateşleme beyni ve birde benzin.
Bu sorun neden dolayi yapiyor olabilir yardımcı olabilirmisiniz?
Reklamlar
-
karburatorde su olma ıhtımalı yuksek,
veya memelerde gevseme olasılıda var,
sıkıntı karburator oldugu kesın,,,
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
karburatorde su olma ıhtımalı yuksek,
veya memelerde gevseme olasılıda var,
sıkıntı karburator oldugu kesın,,,
çözüm nedir üstat?
-
kordinaryus adlı üyeden alıntı
çözüm nedir üstat?
tahliye vidası
-
-
Bazı şeyleri kendin yapabildiğin zaman daha mutlu ediyor insanı kendin söküp takmışsın ne kadar güzel. Allah kazadan beladan korusun tekerin düz bassın kardeşim
-
Allah razı olsun iyi dileklerin için
Daha önce kullanildidami aklima geldi yoksa ilk defami aklima geldi bilmiyorum ama "çin mali adamı ya fakir eder yada usta edermis" :D
-
Yolda giderken stop ettiyse benzin gelmedi demek olur. Benzinde sikinti olabilir.
-
alt hazne kapağına bulamaç gibi sıvı contayı kim sürdü
-
Servis sagolsun beni her konuda zarar etmem icin elinden geleni yapmış neyseki servise daha vermiyorum vede servisin ellemedigi yerlerden artik sorun cikmiyor
Zaten o sıvı çantayı güzelce temizledim karburatorun tikanmasinda da etkisi vardi temizlerken gozlemledigimce
-
O sivi conta kabus gibi zaten. Ustalar sac conta yerine motoru onunla toplamaya baslamis. o tamamen gecici bi cozum.hemen sık gitsin parayi aldiktan sonra onemli degil gerisini motorun sahibi dusunsun kafasi
-
Çin işi motorların servisteri tamamen para odaklı çalışıyor sadece (bu benim fikrim)
Sığındıkları tek kelime ama çin malı ondan. Ee sen adam gibi yapta senin yüzünden 100km sonra değilde 1000km sonra bozulsun dimi.
İyi usta yok çin cilerde...
-
o zaman usta sen olacaksın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)