2006 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Hesaplama & Tarife
-
02 Temmuz 2006, 21:57
Otomasyona geçmişler belli olmuyormu. Ata ata geçiriyorlar. Ben bi garaja gidip bakıyım acaba benim bugüne kadar bindiğim şey motor değilde koca bir kamyon mu acaba
Önemli Açıklama
2 Temmuz 2006 itibariyle MT sitesinden istifa etmiş bulunmaktayım. Herkesten özür dilerim. Şu güne kadar kullandığım aracı motosiklet zannediyordum ki vergi dairesine göre ben 125cc görünümlü KAMYON kullanıyormuşum.
motosiklet.net sitesinden istifa ederek kamyon.net'e üye oluyorum. Ezerim valla
Reklamlar
-
03 Temmuz 2006, 11:29
Arkadaşlar 26.04.2006 Tarihinde sıfır almış olduğum motosikletimin motorlu taşıtlar vergisi bende alıonmasına rağmen ödemesi yapılmamış bu başlığı okuyunca fark ettim şimdi bayiye gideceğim ee biz sana makbuzunu vermiştik kaybetmişsin diyecekler büyük ihtimal haybiye 30 ytl asıl 1 ytl gecikme zammı ödeyeceğim kahrolsun bayiler insan tahsil ettiği bişeyin ödemesini neden yapmaz anlamıyorum gözümden düştüler bir daha kimseye tavsiye etmeyeceğim o bayiyi
-
03 Temmuz 2006, 12:10
Şu an Sabah az evvel kendi bayimi aradım ilgili yoktu telefonumu aldılar. Gelince biz sizi arayacaz dediler. Eyvah dedim ama hemen 10 dak. sonra aradılar. Durumu anlattım pilakımı aldı. 5 dakika geçmeden ruhsat fotokopisini istedi. Bakalım 15 dakikada bu duruma geldik. Benim bayi şimdilik konuya hemen el attı.
Ben hemen trafik cezası filan diye bahane bulacaklar diye trafik cezam yok eminim dedim onlarda zaten o kadar ceza olmaz bir hata var dediler. Bakalım birazdan ruhsat fotokopimi gönderecem. Gelişmeleri yazarım.
Hasan bende de ilk dokunt var bayi yatırmıştı ve motoru teslim ederken bak dekontu, ÖTVsi diye tek tek açıklayarak elime verdilerdi. Koca bir zarf içinde tüm belgeleri kaybetmememi söylemişlerdi. Allah'tan atmamışım. Ama şu ana kadar ruhsat hariç bir şey istemediler. Bu aada benimde 1. taksit atmadı gözüküyor. Vergi dairesi gliba biz motorculara kıl.
-
03 Temmuz 2006, 12:33
benımde 273.5 ytl borcum gozukuo..30 ytl normal vergı..243.5 bılmıyorum ne oldugunu?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
03 Temmuz 2006, 12:35
Trafik cezası olabilir ama yinede çok. Bakalım benim bayi ne yapacak ona göre sende davran derim. Eğer yakın zamanda aldınsa hemen telefon aç durumu anlat.
-
03 Temmuz 2006, 12:40
TRAFIK CEzası degıl ya arıcam eve gıdınce..belkı makbuzların arasında cıkar bısı vbakıcam ıste eve gıdınce:(
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
05 Temmuz 2006, 22:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler